• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: prodaval jsem ji presne rok starou. cena 18tis Kc a zustala doma.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: hmm. prodávals tu svoji 10tku? on je to dobrý drak v téhle velikosti, konkrétně 2010 model se povedl-na tom jsem se shodnul s pár lidma. jinak jak rikam-zkusim ten nový a pak se uvidí
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: no hodne stesti s C4kou. moc se jim nedari na bazaru.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: koupil jsem 8m solo a f14 za hezkou cenu.. s tim drakem si teda moc jisty nejsem, ale pocitam, ze se te c4 zas tak snadno nezbavim, tak vyzkousim a uvidim. kdyztak pujde pryc solo za 10k - to snad problem nebude
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: do ceho pujdes?
    SHQ
    SHQ --- ---
    zdravim vespolek,
    rozhodl jsem se trochu obmenit vozovy park, takze tu mam 2 inzeraty:
    Ozone C4 2010 9m | Kiteboarding
    http://www.kiteboarding.cz/bazar/detail/23985-ozone-c4-2010-9m.php
    Brunotti Dimension 2012 | Kiteboarding
    http://www.kiteboarding.cz/bazar/detail/23986-brunotti-dimension-2012.php

cenu pro zdejsi bychom vymysleli nejakou priznivejsi.)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    The death rolling kite. Kitesurfing Launch and looping kite out of control. Kite Crash
    https://www.youtube.com/watch?v=9ewc5R9MXfk
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Zdar. Co nedele nekdo nekam?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Snowboardel myslím nabízí slušnou slevu na ISIC
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Je tu nekdo, kdo by dosahl na zajimavejsi ceny North kites? Nebo alespon nekdo se zajimavou zakaznickou kartou do Snowboardelu ;) Nechci slevu zadarmo ;) Diky.
    PEKK
    PEKK --- ---
    JAKKILLER: Určitě kontaktuj Sansculota tady z klubu. Má tam školu. Asi na úvod skončíš na kite beachi, kde kajtuje 90% lidí, ubytko se dá sehnat i na místě v apartmánech. My jsme byli v hotelu Oasis Atlantico, kde se teda kurva dobře vařilo a to po celodenním kajtování dycky bodlo:)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cus, nema nekdo nejaky tipy na kapverdy sal? letim tam ted v nedeli a zatim jsem nic neresil :), nejakej dobrej hotel napr. a spoty? predpokladam ze vse zjistim i tam, ale nevim kolik co stoji. diks
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nakonec kvuli desti vzdavame lago di croce a jedem zejtra na Medulin do chorvatska, kdyby se nahodou nekdo chtel pripojit. podle predpovedi se pak budem presouvat, ale min prvnich 5 dnu tam asi zustanem
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: panorama hotels hurghada :)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Tak jestli mohu, mám ještě jednu otázku... řešíme s větší partou kam vyrazit a Safaga byla jedna z možných destinací.

Obecně na ni skupinka ale netrvá, nicméně má tyto požadavky:
    - dobře vybavená kite/windsurf půjčovna
    - spot jak pro začátečníky, tak pro pokročilé jezdce
    - hotel 4*+
    - blízko pláže

Cena není až tak rozhodující, ale nějaká zlatá střední cesta by byla ideální. Doporučíte? :) Díky.
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SHEFIK: PEKK: Díky, ještě se řeší kam a kdy.... Cenné rady se hodí :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: ja bych dal panorama hotels hurgada. sice plny rusu, ale supr hotelova plaz s vetrem. ze snidane rovnou do vody. pres obed hotel bar na plazi. kdyz fouka, tak vpodstate nonstop kiting. veci se daj nechat na plazi ve skrince. kdyz nefouka, sou tam i hezky mista a ryby na potapeni. kousek odtamtud lukash na ceskym kite spotu, takze zabava i vecer. kdyby meli dobry jidlo, dam tomu 10/10, ale to prej uz v egypte neni nikde :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    MIXXX: Sideshore, na břehu šutry a korály, malej plácek pro školy. Na širým je možnost nastoupat si k ostrovu Tobia a dál na mělčiny....ale je to štreka.

V roce 2012 nám tam 14 dní nefoukalo, tak jsme na ni trochu zanevřeli:)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Nějaké info ke spotu Safaga/Egypt? Díky...
    RADAK
    RADAK --- ---
    zitra nebo utery nekdo nekam? 15-17 azuro a vetru habakuk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam