• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SOTEKCZ: Uf, uf, jeste vydrzet 3 tydny do statnic a potom uz bych taky jel :)
    LEETO
    LEETO --- ---
    SHQ: už jsem to pořešil jinde ale i tak díky.. užijte si to já budu zvednout v práci..
    SHQ
    SHQ --- ---
    LEETO:my jedem s jendou kdyztak na rozkos nebo mlyny. pravdepodobne s prespanim. muzu vzit tu devitku sebou na vyzkouseni eventuelne
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zitra na Rozkosi bude solidni Bibione v hlavni sezone.. :D Nejspis budem mit 2volny mista v aute zitra, jeste odpoledne potvrdim, kdyby se chtel nekdo pridat..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    LEETO: ja se budu pohybovat u jicina o vikendu, takze to spis vidim na rozkos. i kdyz nevim jak tenhle smer vetru, na to jsem tam jeste nejezdil myslim.
    LEETO
    LEETO --- ---
    Nepojede někdo zítra na nechranice. Nechce se mě jet samotným
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Díky za reakce. Bohužel jsem nebyl dost rychlej, takže se prkno prodalo dřív než jsem se rozhoupal..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    To je ta kterou jsem mel ja. Ten samej kus. Jdi do toho. A ukecej ho klidne na 3k ;)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: kdybych nemel wavovku, tak bych ji koupil sam. Cena super.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Jdi do toho. Do LW a na srandu to bude dobry. Mam neco podobnyho za 2tis a super
    RODWY
    RODWY --- ---
    SOTEKCZ: jestli specha tak 2,5K:)
    mel ho Sanscullot..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SOTEKCZ: Je to Slingshot SRT 2008, zkousel jsem hledat, jestli uz nekdo neco takovyho na bazaru neprodaval, le uspesnej jsem nebyl..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zdravim, jakej nazor mate na tohle? Uz dlouho premyslim, ze bych si nejakou takovouhle hracku na blbnuti poridil, ale vubec nevim zda-li prkno z roku 2008 ma smysl nebo jestli to do zacatku uplne staci? Diky za kazdou radu.

Prodam Slingshot 5"11
    Specha, kdo vyzvedne do konce vykendu cena 3500Kc.
    https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/...631096013_n.jpg?oh=17507cfd770e040ae527ca8278246cc4&oe=55BF64F4

https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/...235801031_n.jpg?oh=e4acdaf48b1c32ba0bc955f723b76800&oe=55C02D3D
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    RODWY: Nechces to hodit na FB? Ja tam aktualne prodal Fantastica... Sleduje to pres 1300 lidi, kupec by se snad najit mel. Stranky "kite bazar".
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: prodaval jsem ji presne rok starou. cena 18tis Kc a zustala doma.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: hmm. prodávals tu svoji 10tku? on je to dobrý drak v téhle velikosti, konkrétně 2010 model se povedl-na tom jsem se shodnul s pár lidma. jinak jak rikam-zkusim ten nový a pak se uvidí
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: no hodne stesti s C4kou. moc se jim nedari na bazaru.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: koupil jsem 8m solo a f14 za hezkou cenu.. s tim drakem si teda moc jisty nejsem, ale pocitam, ze se te c4 zas tak snadno nezbavim, tak vyzkousim a uvidim. kdyztak pujde pryc solo za 10k - to snad problem nebude
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: do ceho pujdes?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam