• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    DEWED
    DEWED --- ---
    RADAK: jj tak to jsem potreboval slyset ze u malyho zmrda je to jedno :) Jasný, proto se ptám na treningovyho, nechci se nechat zabit, byl jsem u spousty osklivejch drzek jak kite tak pg, vim jak umi vitr s clovekem zamavat..
    Tak dik zatim .) zas se ozvu az budu c pokrocilejsim procesu ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    DEWED: to je rozumny. nejde totiz jen o kite, ale taky o tvoje zdravi. s 10tkou zacinat neni uplne ono. ale zas to budes mit z paraglide v prackach.
    pockal bych si na akci do lidlu, nebo pokud chvatas, bych koupil neco takovyho:
    Tréninkový kite HQ Invento Symphony Beach III 1.3 - NejlevnějšíKITE.cz
    http://www.nejlevnejsikite.cz/...treninkovy-kite-hq-invento-symphony-beach-iii-13-4031169210609.html
    a k tomu bych si treba z lyzarsky hulky udelal bar a navazal to na to, aby si dostal ten "feeling" baru v ruce.
    nebo bych koupil nejakej bazar. nema cenu kupovat "profi" cvicnak za 3tis. pouzijes to jen parkrat a pak to budes pujcovat kamosum, pritelkynim a detem.
    s tim se nekde rozmavej, aby si to mel poradne v ruce.
    pak bych se domluvil s nekym kdo do toho trochu vidi, nebo sledoval predpoved a vyrazil treba na smetak(pokud si z Prahy) a tam pozadal nekoho, aby ti zkontroloval tvoje vybaveni. jestli je bar v pohode, nekde neni nejakej problem na snurach a pod. vysvetlil ti depower a ukazal jak odstrelit kite (pokud to uz neznas).
    no a pak uz bych se toho nebal a s 10tkou, prknem a trapezem vyrazil vzhuru k prvnim rozjezdum na Rujanu.
    DEWED
    DEWED --- ---
    RADAK: dostal jsem 10m ozone instinct. Ale než ho rozjebat o zem tak jsem právě chtěl prvně něco na zkoušku..
    LEETO
    LEETO --- ---
    Nejel by nekdo na rujanu na pondeli utery ?
    Muzu az po praci odjezd z Prahy cca 2200
    RADAK
    RADAK --- ---
    DEWED: u treningace je to uplne jedno. vlastnosti nic neresi, pockej si na podzim na akci v Lidlu. http://zbozi.akcniceny.cz/riditelny-drak-1115825/
    Az budes chtit poradnej kite 7m a vic, tak prijd pro radu.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Tak to nech az se prestehujes. Vyhozeny prachy.
    DEWED
    DEWED --- ---
    SANSCULLOT: kdybych tu mel od koho tak se neptam
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Nekupuj. Pujc si...
    DEWED
    DEWED --- ---
    zdarte, poradite mi nekdo prosim s koupi treningovyho draka? jen nejak obecne, jaky jsou typy a co bych mel/nemel chtit..
    (Nikdy jsem nedrzel bar v ruce, ale litam na paraglidu, takze chovani vetru/vzduchu znam a pocitam ze udrzet kite nad hlavou bude stejny nebo podobny, jen si to chci chvili zkouset s barem a malym drackem nez se prestehuju bliz k mori kde pak budou i spoty.) kdyby se nekde zzelel budu rad, diky diky
    RADAK
    RADAK --- ---
    dneska brzo rano jsme se vratili ze sicilii. Super 7 dni. kitovali jsme 5 z toho 2 dny jen na 19tce. ale i tak bylo krasne. progres taky dorazil, ale na vyrazu se jeste bude muset zapracovat.

CTIRY
    CTIRY --- ---
    zdar, změnili nějak zíkony a musí to bejt na tom jezeře vyloženě povolený. Platí pro Berzdorfer i Barwalde a buhví kde ještě...
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    CTIRY: ok, dej vedet. kdyztak dame nakej poryv v cechach. dneska sem neco zaslech, ale neznam duvody, proc to zakazali?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    CTIRY: Kým není dovolený? Už se to tu několikrát řešilo, že na západní straně by se jezdit mohlo - viz: http://www.lsc-baerwalder-see.de/unser-revier/
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SHEFIK: něco taky zvažuju, možná spíš na den..uvidíme, co kde foukne. EURO není dovolený
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: ok, dej vedet kam jedete, patek bysme vyrazili pripadne za vama. 2 mista nejspis budeme mit volny
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SHEFIK: My planujeme Wiek s odjezdem ctvrtek vecer, navrat v nedeli v noci. Uvidime, jaka bude predpoved, podle toho zvolime neco bliz apod.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: premejslime nad tim taky, ale asi se nebudem moct zdrzet dyl nez vikend, tak kdyby klaplo neco bliz, bylo by to lepsi. koukal sem treba na eurosee.. ale vyrazime kamkoliv, kde bude predpoved :)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SHEFIK: Wiek?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: ja tam jedte nebyl. ale 6 rano zejtra nedavam :) pristi vikend sem pro kazdou spatnost
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Tam se lita na neco jinyho nez termiku? V noci ma byt 8stupnu a pres den 29, tak snad to pofrci i trochu silnejsi. Posledne jsem lital 15ku, ale tentokrat doufam, ze to bude i na 12ku. Jinak sebou beru 12+15+21.. Jeste mame jedno volny misto v aute..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam