BROMDEN: Mexicany moc nemusim, ale tohle mi prijde zase prehnany, aby nekdo musel "hlidkovat s brokovnici u auta"... Normalne kazdej nechaval veci na plazi jako na kazdym spotu a po mexikancich ani pamatky.. Z kitebeach na auto krasne vidis a jak uz RADAK prepostovaval moje zhodnoceni, tak kdyz clovek neni zacatecnik, tak je to fajn novej spot na pojezdeni v dojezdovy vzdalenosti od Prahy do 2hod.
Za me palec hore, na cesky podminky fajn novej spot a pokud bude vitr fungovat, tak jako v sobotu, tak za me urcite lepsi, jak uprdeny Nechranice.. Je taky otazka, jak dlouho bude trvat, nez prijde nejakej lojza co si pronajme plaz a zacne vybirat nesmyslnej rocni poplatek za clenstvi v klubu, kterej nabidne pristup do vody a posranou kadiboudu (jeste jsem zapomnel zminit, ze primo u parkoviste je "toi toi, jsme pro kazdou prdel", kde takovej luxus nejdete? Zadarmo?) :D
PS: Pochybuju, ze projektanti meli tuseni co nejakej kite je. Nikoliv protoze by to projektovali uplny idioti, ale ackoliv nam to prijde divny, stale neni kiting takova masovka a 80% lidi ani nevi o cem mluvite.
Koupaci plaz je umistena absolutne logicky = s co nejlepsi dostupnosti pro koupajici se lidi, coz asi kazdej uzna, ze je proste prioritni cilova skupina. Vsechno ostatni (jako napr. kitebeach) je jen jako bonus. Taky muzou udelat v ty zatoce pristav s plachetnicema a budem uplne v prdeli.. Stejne nechapu moc hate od
CTIRY: na vlnolam.. Ano je tam, je proklate vysokej, ale predpokladam, ze voda jeste o nejakej ten centimetr urcite stoupne a bude treba hloubeji, aby se pres nej dalo projet. Ted hold clovek musi smocit prdel a prekrocit ho, coz je samozrejme hroznej skandal a skoro bych to vyhodnotil jako problem kvuli, kterymu uz na Miladu asi nikdy nepojedu :D :D
Foto z neděle
Foto ze soboty