• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHQ
    SHQ --- ---
    MARASAN: ja bych chtel..mozna i na dyl. znamej mi rikal, ze by se taky rad na zimu presunul nekam do Asie..coz by se mi zamlouvalo, jelikoz jsem tam jeste nebyl
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    MARASAN: 2 týdny bych možná dal...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Nejedete nekdo kajtit nekam k mori v listopadu tak na 2-3 tydny? Nekam do tepla.
    Mam mesic dovolene a rad bych vyrazil, leto mi uniklo kvuli docasnymu zmrzaceni a mam potrebu to dohnat :)
    FEEX
    FEEX --- ---
    SHEFIK: cau, budem na sardinii celej mesic, parking na surfspotech vetsinou asi..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    JAKKILLER: ja vim, to jsem hledal, ale drahy jako sfine.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    P0L0US: jezis sry jsem uz zblblej z prace, jedu na plaz... ale uz jsem to jednou hledal a pak jsem se na to vykaslal. :D

Nicmene tady neco prodavaji, otazka zda dodaji do cech http://www.board-worx.com/kitesurfing-equipment-accessories-in-uk-a-boardworx/repair.html

google "kite bladder" neco nabizi. vim ze repair shopy tady v holandsku nabizeji sprcky i dle typu draka.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    JAKKILLER: Mno o tom byla ta otazka - Kde je kupujete ? :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    P0L0US: to kup radeji celou novou sprcku ne?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SANSCULLOT: V tom pripade jsem zapomel sici stroj a staryho draka na nahradni dily ...

... co zmi pripomina ! Kde kupujete nahradni sprcky a ventilky do draku, kdyz uz sou protrzene tak, ze se nedaji dobre slepit ?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    P0L0US: cyve ty jsi dobrej skautik - jehlu :) ale jo jasne pak uz by kajt musel prejet tank aby se nedal s takovou vybavou opravit :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SANSCULLOT: pridal bych rychly epoxy lepidlo na prkno a smirgl, jehlu a nylonovou nit.
    RODWY
    RODWY --- ---
    mozna,ale asi pozdeji.)
    SHEFIK:
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nekdo nahodou sardinie 12.9. - 28.9. ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: Geind neni prosim od slova gej ale od slova grind. Jsem nacamranej :-)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    BANANABOY: jestli jedes na takhle dlouho tak bych si vzal: stikerky dakron, skytex a pruhledny na sprcku. Lepidlo co je po vytvrdnuti elaasticky na to kdyz to bouchne ban. A 25m snury kdyz ji nekde prerves.
    RADAK
    RADAK --- ---
    Geind lana v egypte. Aneb. 10x opatrne, 1x strach s drzka pod molo a ted na jistotu.

RADAK
    RADAK --- ---
    BANANABOY: Tear aid. Kup na ebay.
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    jj, neachal jsem si poslat aktualni fotky, tak uvidime.
    PEKK
    PEKK --- ---
    BANANABOY: Za mě okej, asi by to chtělo vidět, jak má ojetý poutka
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    a ještě mam dotaz, jaký se vám osvědčilo lepení ? případně jakou si vzít s sebou výbavu na nějaky závady, problémy...
    dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam