• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jedu na vanoce do Cech, je nekde snih vubec nebo je to uplne v prdeli? Koukal jsem na webcam na Moldave ze tam neni nic.
    RADAK
    RADAK --- ---
    pratele, prastil jsem se pres kapsu a ze zvedavosti objednal pres 400 stranek papiru. tak snad ty stromy nezemrely zbytecne a neco noveho se dozvim. zajimava inspirace to podle me bude.
    az dorazi, tak potom poreferuju.
    jo a vypada to ze na Vanoce dame asi nejakou vodu spis nez snowkite co?

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Mam jedno misto smer Nove Hute. Odjezd zitra v 8:00 z Rabyňský 8. Kdyztak piste volejte 732 698 639..Navrat vecer.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Uz jsme do auta 3 (pojede pan Brezen), jeste budem moct pripadne poskytnout jedno misto ;) Detaily dohodnem zitra vecer..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    tak jak? vypada to, ze se bude oteplovat, ale treba bozi dar, nebo moldava vypadaj jeste docela dobre..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    nase videjko z letosniho Norska
    sestrih best-of

THE BEST OF NORSKO 2015 SNOWKITING
    https://www.youtube.com/watch?v=QEtnomw4wG0&feature=youtu.be
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Adolfof uz se zacina lepsit, ale na tu Sumavu, co posilal Sotek, to asi porad nema.
    ADIK
    ADIK --- ---
    taky bych o víkendu vyrazil, pokud budou podmínky. dejte vědět kdyžtak sem kam máte v plánu jet..;)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Pristi vikend bych chtel urcite oba dny nekam vyrazit, pokud bude predpoved. Dame si vedet a neco vymyslime..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: parada, mrzi me, ze sem nejel taky. sem pripravenej vyrazit sobota i nedele.

kdyby nekdo planoval vyjezd i v tejdnu, aspon trochu s predstihem, dal byh si dovcu
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Jasny, fotky mam, ale zjistil jsem, ze na kitetrackeru jdou nahravat jen behem jezdeni a hlavne jsem si na nej vzpomnel asi az po hodine placani na spotu.. :) Vetru bylo zpocatku dost malo, ale k veceru dost pridavalo. Celej tyden ma kydat, takze pristi vikend uz by to mohlo byt mnohem, mnohem lepsi..

SYPFX
    SYPFX --- ---
    SUPER tak prece - a kraasny pocasi.
    teda snih schovanej v trave - ale taky se pocita..

Sakr - a ja chtel bejt prvni ;-))))

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SYPFX: mozna ne uplne prvni, ale aspon na snehu :)
    https://www.facebook.com/naklerov/
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEK - SUPER - JSES KING. pRVNI kiter v CR.
    Nejaky foto dokument?
    Jsem videl na ktietrackeru ze jsi jezdil na Sumave Keply
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Prvni letosni zarazeni krtku mam za sebou. Bylo 10cm bez podkladu, ale zatim mekkych, takze docela pohoda s prknem na orbu.. Dodam nejaky fotky, ale ted jsem prijel domu a musim vse pobalit a osprchovat prkno. Jinak vitr nejdriv na velky pradlo 15+ a k veceru jsem lital 6m FS Peak. 22.11.. No za me dobry :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: tak co, byl jsi to zkusit? na webu koukám píšou 8cm..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemate nekdo zkusenost s litanim na Novych Hutich? Premyslim jestli zitra nezahajit zimni zarazeni krtku..
    BONGO
    BONGO --- ---
    rikal nekdo vzducholod? .)

Unbeatable low wind machine - gets you on the water in just 1 knot and in 3 knots+ you can jump over La Manche. Only reason for sale - it takes 2 hours to inflate.

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    LOJZAK: cyve tak dneska by ti na nechra stacilo 4/3 bez der. v suchacich jen par vyvolencu.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    To je Bernie, seznamte se. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam