• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: 6-9m/s na Moldave je jasna volba ne? :) Jedine je na prd, ze uz clovek asi nezaparkuje na place, ale bude se muset dupat od kostela/bytovky..
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak kam na víkend? konečně pořádná bílá nadílka, ale větru minimum
    PEKK
    PEKK --- ---
    a zrovna bylo tak krásně...s tím neuděláš nic.

Celá harda zavřená, protože to nejde jinak. Nedostaneš se tam. Sedíš v pokoji a je to tak akorát...napiču:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    aha... no to je pech:)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DANCHEZ: ne to se stalo predloni ze kvuli sobum zavreli R7 na tejden a nedalo se nikam dojet :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: na harde se nesmi kajtovat? sory dlouho jsem to tu nesledoval
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tohle sou ty kurvy, kvuli kterejm se pak nemuze na Harde kajtovat :)

Když tisíce sobů táhnou krajinou jako ptáci po nebi. Podívejte se - iDNES.cz
    http://cestovani.idnes.cz/...jinou-a-laponsko-dyb-/kolem-sveta.aspx?c=A160113_152008_kolem-sveta_tom
    SHQ
    SHQ --- ---
    nutno teda podotknout, ze jsou relativni zacatecnici..sam jsem to v ruce nemel
    SHQ
    SHQ --- ---
    SOTEKCZ: EVA maji znami a nedaji na to dopustit..kiteloop s tim udelas a ma to vetsi vykon jak je to deltoidni..osobne se mi na tom moc nelibi ty podpurne tycky v usich.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: kasmo ma Dice 15 a je maximalne spokojenej. je to prakticky stejny jako C4. taky jsem o nem premejslel, ale nakonec nekoupil. Urcite bych s nim byl psokojenej ale ted jsem taky maximalne spokojenej i bez nej :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Znas tuhle stranku: http://www.wetestkites.com/2015/09/12/north-dice-9m-2016-3rd-version/
    ?
    Resil jsem taky jestli Dice nakonec jsem poridil TS (kvuli sileny sleve), ale na Dice tam pejou samou chvalu.
    Tady v Holandu Dice jezdi spoustu lidi, nijak radikalni mi co jsem koukal neprijde.
    Ale Vegase a Fuely tu taky jezdi kazdej nefreestyler. :)
    Jsou tam recenze i na starsi verze tusim. Snad pomuze...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemate nekdo reference na North Dice 2016 (ale klidne i zkusenost s nejakym starsim)? Premyslim o porizeni novy vybavicky, aktualne litam nevic C4 + Lotuse. Plan je Lotuse nechat na low wind a poridit si 7 + 11m foukajdy k tomu. Dost jsem premyslel prave o Dice, protoze je dost podobnej C4ce, ktera me dost bavila, ale co jsem se bavil, tak pry kdyz North tak Vegase a ze pry Dice neni zadnej odvaz. Ja se na vegase uplne necitim - nejsem zadnej ortodoxni freestylista a bojim se, ze se to blbe startuje.. Pak je jeste moznost jit do North Evo, ale v ruce jsem to taky jeste nedrzel. Nejaky postrehy? Diky
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: CHCITA: Pomalej, prebrzdenej a bez vykonu.. Evidentne se ve slabsim vetru o nejaky radosti z litani neda mluvit :D
    SHQ
    SHQ --- ---
    tipuju pomalej a prebrzdenej :)
    CHCITA
    CHCITA --- ---
    SOTEKCZ: To Mne by taky zajimalo co je na nem spatne...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: patek good - mohlo by top chodit na vikendy jeste . doufejme ze ted to klapne a nakyda.

co ti nesedelo na access 12m?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: ze zvedavosti, co je na nem spatne?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Kdyby se chtel nekdo nekomu pomstit a doporucit mu koupi "vybornyho" draka, tak mame na prodej 12m Ozone Access 2015. Ve stavu noveho draka, vice informaci pripadne do zprav ;)

SYPFX: Mrzi me, ze jsem propasnul ten patek, ale snad konecne poradne nakyda a bude to teprve ten spravnej big day po koule v prasanu..!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    patek a sobota byla mega lx - skoda ze jsem vcera nemohl ale dneska vsechno nachystany ale mlha - se me tam nechce
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Prvni cesky BIG DAY 2016 snowkiting
    http://www.youtube.com/watch?v=cXv_tzfk078
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam