• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    MIXXX: ha. Ok. Jsem trubka. Myslel jsem ze to je na to mexiko :-). Btw. Mam 6tku a mam ji doma a nadavam si ze jsem ji nevzal. Kp
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    RADAK: Tarifa a okolí
    RADAK
    RADAK --- ---
    MIXXX: Na jakejch spotech si byl?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Trosku promo pro kamose: kdo by chtel na tarifu letecky, je moznost zakempit na vznikajici ceske zakladne. Letenky levne, doprava zajistena, full-service mozny, vyziti nejen kdyz fouka. Vic se zeptejte kdyztak na: https://www.facebook.com/groups/1643405672612929/?fref=nf . btw. zas je tu hnusne (slunicko nad lehkym oparem) a fouka levante na sedmi/devitky.
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    RADAK: No vidis, ja tam byl taky (ne tedy idealni termin) a byl jsem rad, ze jsem jezdil poradne 3 dny ze 7 :(
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: Taky to vypada moc pekne. Na tarife jsem byl asi 5 let zpet a 2 dny jsem sedel na prdeli a cekal az uberou :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: Nerad te zklamu ale nevypada to na vypinani. Jen nam to z 29 spadlo na 22-24. Ale voda ma porad 27.

P0L0US
    P0L0US --- ---
    LOJZAK: jezdím většinou 3/2. občas pětku když je déšť a zataženo.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    P0L0US: kolik ma voda ? Staci vam 5neopren? Kurna ja bych se tam tak rad vratil :)
    sedma to musi dat :D
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SHQ: tarifa, Punta Paloma.
    SHQ
    SHQ --- ---
    P0L0US: kde je tady?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: Moc hezky to tam mas, tady dneska busi na petky. Skoda, ze muj repertoar zacina na sedmicce :-(

SHQ
    SHQ --- ---
    To je ctverak! Ne ted vážně; doufám, ze vám začne chcat a vypnou to..
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: Isla blanca, mexiko :-D
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: kterém spot?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Jedna retro z Rujany z leta. Trochu zahreje do ty zimy :-D

PEKK
    PEKK --- ---
    Zase nějaký to Norsko, už je toho skoro moc, víme:)
    Hardangervidda 2015
    http://www.youtube.com/watch?v=Dk73osv9Bnc
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ADIK: to vypada hodne zajimave! :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    Nebyl jste někdo nebo alespoň neslyšel o kitování v zimě v Arménii? projížděli jsme tam loni v létě a nad Gyumri u hranic s Gruzií je na to je krajina jak dělaná, viz. foto. Nadmořká výška kolem 2tis.mnm, takže sněhu by mohl být dostatek. A foukalo tam teda neustále. Přímo do Gyumri(případně Yerevanu) se dá sehnat levná letenka a ubytování/půjčení auta tam bude za hubičku. Myslím, že by to mohla být hodně dobrá alternativa k drahému Norsku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam