• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: jeste nedorazil. snad uz brzo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: NICE ... uz mas ten polarizak?
    RADAK
    RADAK --- ---
    cele album ze vcerejsi "super total big day" Labute ZDE

RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: byl tam typek s 12tkou a jezdil. ono totiz to slo 3ms 7ms 3ms 7ms a tak porad. prej to jezdilo dobre na Svete a Rozkosi. Medard stal taky za prd. ale i ten Svet prej vypinal, ale ne tolik.
    ta webka je odtud, ale je o neco vys. takze tam bylo tak o 2ms vic. nicmene na SZ to celkem sedi. tak priste
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    takze kdybych prijel s 12kou tak jsem tam zbytecnej ? Ten odkaz jak si hazel ukazoval celej den 6m/s to by melo stacit ne ? asi to vypinalo , jako skoro porad u nas v CR :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: za me paradni den. trochu jsem se naslapal v zaveru v rakosi. ale jako gril super, parta paradni. socialni faktor 10, kitovy faktor 2, gril faktor 6, pivo faktor plzen 12, tvoje kara faktor ultimatni! fotky budou casem
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: vitr byl takovej chvili jo chvili ne, na velky draky nebo aspon desky. ja to ani nevytahnul, ale kluci se svezli a gril jsme dali taky...pohodicka
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: jak to dopadlo? ja griloval celej den kousek od labute a vypadalo to, ze celkem fici. zejtra bych se tam mozna stavil, ale draky sem nechal zbabele doma :/
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jel bych zejtra mrknout na rozkos kdyby nekdo mel misto, moje kara je na heveru :/
    ADIK
    ADIK --- ---
    LOJZAK: aktualne fouka 5-6m
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    RADAK: tam to vypada az na druhou hodinu . No stress :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: Uz tam je 6,5 ms a naraz 10.
    Viz. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=kocelovice

Kuwa a jsem jeste v praze
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: Poreferujem. Minule to bylo podobny a nakonec krasnej pojezd s 12. No uvidime. Kazdopadne mame gril a pivko :-)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Tak ta Labut nakonec vypada lepe jak Svet . Ale porad zadna hitparada...
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: budu te tu cekat :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    je to jasny. odjezd smer labut zitra v 10. mam misto, beru gril a tak. nemam opalovak, tak se trochu spalim.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: jj, budu kousek pobliz na vikend, ale sobotu sem zabitej, v nedeli kdyz bude predpoved, tak bych to dal
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ADIK: bude 20C , se to snad trochu ohreje a neopren 5ka by mela stacit.

SOTEKCZ: uvidime v sobotu rano . pojedem asi obytkou a prespime na spotu , kdyz to bude k tomu :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    LOJZAK: Sleduju tu predpoved uz asi tejden a hodne me to laka, ale prijde mi ze to dost slabne. Respektive GFS super, ale WRF predpovedi zacinaji byt dost vykejsly. Mas na Svet nejakou vychytanou predpoved?
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: Nejspis v sobotu Medard nebo Labut.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam