• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    Jinak sotavento je offshore ze?
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    Moc diky.a nejaky konkretni tipy na ubytovani nemate?zajimaly by me ta fuerteventuta a popr i ten zanzibar (i kdyz to uz asi radsi pojedu na mauricius). Na cabo sem byla,jezdeni super,ale pro ty deti moc nee podle me,tak treba za rok...dekuji vam
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    YERSINIA: a co nekterej z kanarskejch ostrovu? na podzim more kolem 20C vzduch 30C. Me se treba libila na Fuerteventure plaz Sotavento. Jsou tam takovy velky melky louze, ktery slunicko vyhreje a deti se vnich muzou machat a nemusis mit strach ze se utopej. Primo u plaze je par hotelu a bezpecno a zajisteny to tam taky je.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    YERSINIA: ne že bych chtěl mermomocí kopat za Kapverdy, ale s prckem tam jezdím často od 3 měsíců a za tu dobu se hodně změnilo. Na kitebeach je zázemí kde se můžete u malyho střídat v a kolem restaurace a je tam i dětský hřiště. Jen koupat se musí jinde než kde se jezdí. Ale to všude. Taxík z hotelu 5e.
    Dá se jezdit i před hotelem ve městě ale je to už kompromis. Horší vítr zato méně kiteru. Ale můžete bejt v beachbaru od hotelu a na bungalov to pak je 100m.
    Voda je pro děti tepla tak do zacatku ledna, i když v loni to drželo až do února. Pak až duben.
    Kdyztak mi napis do zpráv.
    RADAK
    RADAK --- ---
    YERSINIA: Zanzibar.
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    ahoj, nemáte prosím někdo náhodou nějaké konkrétní doporučení na kite v teple (teplem mori), kdyz je v CR zima? Tj. behem listopad-duben. Potřebuji kite spot, kde je dobré kite zázemí (díte 1,5 roku), kde fouká, kde je bezpecno, ne hodiny v letadle, ne moc drahe...ideálně kite spot pred ubytováním. asi zcela nereálné ze?:) kazdopadne dekuji za kazdé info. Jinak - Egypt z mnohých důvodů nechci, Mauricius je nejlepsí, ale pro nas ted daleko, Dominikána taky daleko, Cabo verde s dítetem na spotu nelze...

ty deti, ty deti...
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: ok, oprava pro rejpaly. :-) Dnes to jeste slo, ale ted uz to nejde!
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: koukal jsem dnes.)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: chapter one. vcera toho byl plny fejsbuk. jedinej den zadarmo. dneska uz je to na itunes za prachy.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: ja jsem to nevidel = teda ani nevim co protoze na tom odkazu nic neni
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: v nasem stejnackym podani byl vzdycky lepsi Stepan ten daval skoky ze jsem se bal. Umel na SNK ty dlouhy lety ze svahy zakonceny kiteloopem a delal i paradni 720ky s takovym jeste invertem a grebem moc pekny - neco ve stylu Lukashe (ten to umi dokonale)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: hele tenhle turnus by po pravde totalni prusvih. skoro vubec nefoukalo. Na videu jsem vyzdimal vsechno z toho co se tam stalo. Letos to bylo dost tezky..
    jako kazdej den jsme kitovali to ano ale strasne slabej vitr.. To se nam stalo za ty roky poprve...

Do tech mist kde jsou super dropy atd jsme se skoro nedostali

Jo diky ty skoky to musime do party nejakeho jumpera.. nebo se neco naucit ;-) Ale jinak dik za tip zkusim na priste ladit vic do skoku..

RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: to uz snad videl kazdej kiter vcera. podobna povinnost, jako pro krestana precist bibli :-)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: ja to videl bez zvuku a je to pecka :) hned bych vyrazil.

i kdyz je to hodne reklama na norsko, vic skoku by neskodilo, urcite ste litali pres nejaky skaly, hrboly a tak, na co v cechach nejsou podminky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: sorry ADIK já v těch přezdívkach mám chaos. Ještě jak je to s tou ikonou tak se mě to rozpoji...

Žádný hlubší myšlenky nehledej . Alespoň ne u mě.
    Je to něco jako oxymoron. Například dneska jsem měl vynikající hamburger od mekdonalda.

A jsem fakt rád za jakoukoliv kritiku třeba muzika na hovno žádná akce malý skoky a ošklivý lidi ... sem s tím.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: ja vim, jezdime k nim. myslel jsem to "proc NEsnowkitovat", ale asi jsem jenom zabrzdenej. sorry.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: on Honza a tmax mají v Norsku chatu. Kdybys tam chtěl jet tak doporučuji s Honzou a tomem
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Dík
    Jméno mě se to zdálo jasný
    .
    upwind to je partička od Honzy Šimka Kekert který tam má bázi. A gang jsou kluci kámoši i tady třeba tmax...
    A když chceš nechceš něco takového zažít tak jezdí nejezdi

Dík za z5tnou vazbu vylepším na příště
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: nice! uz se tam zase tesim! jen jsem nepochopil ten nazev videa..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam