• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jezdil jste někdo kolem Prahy? Je to sjízdný?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Jezdi v CR dneska nekdo? :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    btw od zitrka az do nedele to vypada na pomerne velice luxusni pojezd na milicine s malymi draky..
    SHQ
    SHQ --- ---
    SANSCULLOT: kecam byl to moninec
    SHQ:
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: dneska tam foukalo 20ms? předpověď říká do deseti.. :(
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    a dopoledne,
    odpoledne uz se to zatahne

SYPFX
    SYPFX --- ---
    kdyztak nekam podhuri treba Jizerky nebo okoli Liberce nebo Trutnova tam v pohode ale Moldava NE-E
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: zitra Moldava?? to bude nejsizdny totalni nesmysl zitra tam bude 20ms stejne jako dneska.
    ADIK
    ADIK --- ---
    někdo zítra na moldavu?
    SHQ
    SHQ --- ---
    SANSCULLOT: jj. s robertem. pastnu pak na fb klasicky lanovkovy klišé. oba fungl novy modry kombinezky jak dva homobratri
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHQ: jako na sibenicaku? Hehe :))
    SHQ
    SHQ --- ---
    SOTEKCZ: dneska jsme tam byli. je tam cca 15-20 cisel panenskyho prasanu, takze celkem pohoda. bohuzel predpoved byla uplne mimo - foukalo tak 2ms, takze jsme skoncili na vleku v mnichovich..coz vlastne nebylo spatny :)

kdybyste se nekdo odhodlal na ct, so, ne, po, rad se pridam
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemate nekdo info, jak to teda vypada s tou sjizdnosti Milicina? Premyslim, ze bych si zitra privstal a dal si 2hodinky pri vychodu slunce pred praci, ale naposled, kdyz jsem byl na Milicine, tak jsem nechal prknou rovnou u kontejneru ve vesnici, protoze zmrzly drny totalne zlikvidovali skluznici behem 1hodiny jezdeni..
    SHQ
    SHQ --- ---
    PEKK: uz jsem si objednal meatfly za 6k. diky moc. pochybuju, ze ted v sezone vyxhytam nejakou slevu a nechce se mi cekat, kdyz mame snih a zaroven mam relativne cas na kajtung :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SHQ: Já koupil asi před třemi lety kombinezu u nord blancu ve slevě za 4500,- a naprostá spokojenost. Jen se tam občas potíš pod trapézem, ale komfort do prašanu je to neuvěřitelnej.

Tady ji maj, jasně, původní cena 6999,- To asi když ji před pěti lety šili:))

NBWJM2614 BLA - pánská lyžařská kombinéza - NORDBLANC - lyžařské kombinézy - Lyžování
    https://www.outdoorweb.cz/Lyzovani/lyzarske-kombinezy/NBWJM2614-BLA-panska-lyzarska-kombineza
    NAILER
    NAILER --- ---
    PEKK: teď jsem jel dvakrát kolem a je to tam pozitivní, uz jen ten vítr!
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    SHQ: diky za info a doporuceni.google fakt ukazuje ze je to "closed"
    jak jsem psal Chlumakovi..kamarad to skrecnul kvuli nejakejm osobnim problemum a ja nechci doplacet za pokoj pro dva.bydleni pro jednoho najit je celkem boj,tak uvidim jak to dopadne..
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    SANSCULLOT: dyk ja vim..zit jako kaskader :D
    vcera volal Pavlos ze maj velikej problem ve firme a hodil do toho vidle..to bych se posral.premejslim ze pojedu sam,ale musel bych platit ubytko pro dva coz se mi nechce...chjoooodopice
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    REVOLT: tak hlavne tu jsou vsechny smery, staci si vybrat co kdo ma rad, mel jsem namysli ty nehody co te tu provazely vime? :)

no hlavne se vrat v kuse celej a hlavne at vam tam fouka. nikdo tu zatim nepsal ze vloni byla sezona na zanzibaru uplne nahovno. tak snad to bude letos lepsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam