• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: o zadny termice jsem tam neslysel. ale jezdili jsme nakonec stejne jen na isla blanca, pac ostatni spoty podel pobrezi nas nezaujali. resp. nejjizneji jsme byli tulum. a na Isla Blance fungovala predpoved WG spolehlive.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Cau, vite nekdo jak je to s vetrem na Maysky riviere v Mexiku?
    Z predpovedi to nevypada nic moc, tak me jen zajimalo jestli tam je nejakej termal, kterej WG a WF neukazujou?
    ADIK
    ADIK --- ---
    JORDI: zítra Harda! :)
    JORDI
    JORDI --- ---
    zítra Dářko? :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: tak jako jasny do Egypta jo. ale tak ja vybiral China Air kvuli cene, zavazadlum a rozmerum. Meli waterski v cene a kiteboard jsou vlastne waterski :-)
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: asi je to o stesti, ale smartwings me prudili ted tam i zpatky a nechali me preskladat veci v hurghade
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: tak my treba leteli s China Air 2x23 kg a rozmer neresili. jen tak mimochodem.
    SHQ
    SHQ --- ---
    PEKK: jj. vsichni zacinaj setrit.ani emirates uz nejsou tak stedri jak byvali...ok, diky.
    mozna to nebude ani potreba ..
    PEKK
    PEKK --- ---
    SHQ: Jo to tě asi zklamu...už teď řešíme každý deka, jsou to kurvy nenažraný. Ale uvidím, jak na tom budou ostatní.

SALUSA_SECUNDUS: Jedeme si léčit omrzliny:)
    SHQ
    SHQ --- ---
    PEKK: ok. ja bych se tam chtel mrknout jeste jednou v dubnu, ale nevim, jak na tom budu s casem..nechal jsem si tam prkno, tak mozna jestli se tam nedostanu, bych te poprosil, jestli budete mit misto v bagu a kila, ze byste mi ho privezli, kdyz vam prispeju na zpatecni cestu, coz?

jinak uz jsem jsem to dnes dopo upek. na vic nemam cas: https://www.youtube.com/watch?v=hW-oAfgOFik
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    PEKK: vy jedete ze snehu hned do more jo? sounds cool :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SHQ: Tak peč...my tam jedeme 1.5.
    SHQ
    SHQ --- ---
    PEKK: to vis, byl jsem cely rozparadeny jeste a konkurence mezi mistnimi profiky je velika..nicmene uz se to pece :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    13.4. to se mineme
    ADIK
    ADIK --- ---
    PEKK: kdy jedeš? budu tam příští týden..
    PEKK
    PEKK --- ---
    Hustě, už se dělaj teasery i na domácí videa:))
    Tak taky se přidám...zima sice skončila, ale některý z nás ještě čeká Norsko!!!!
    Harda 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=RKBBLhlQBVE&t=3s
    SHQ
    SHQ --- ---
    sem se rozhod taky si neco strihnout...zatim jen teaser ;)) jeste nemam vsechno matro - vcera jsem prilit
    trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=Wkngwb58djE

SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    na prvni fotce na obzoru Mont Greco tam sme to vyjeli na kite - - kdyz jsme prijeli na plac vitr na 8ku masakr tak me nenapadlo ze se to povede az na ten vrcholek vyjet. Dolu pak freeridek a zpatky na druhej vrchol kam se jelo lanovkou..
    Rocarasso spot - Italie
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dikec ;-) jo snehu na hrebenech mraky - teda v Alpach nasnezilo neskutecne
    nas vcerejsi pojezd

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam