SHEFIK: heled nevim jak ti to popsat. Rychlost kita vynech, mam bandit 2016 a toci jak krava. Otocim ho taky na fleku ale o to nejde. Vyletim s prebusenym taky jak krava do 5ti v klidu. ale letos mi na lefkate prislo ( poprvy jsem mel pujceny merak) ze do 5ti 6ti metru to bylo jedno. nemusel jsem se tolik odrazet. fungovalo to jak pises. otocit nahoru a zatahnout bar. ale hodne ty energie slo do letu vpred a ne nahoru. dostat na tech skoro 9m, bylo fakt o dobrym odrazu a timingu.
U unhooku mi to funguje tak, ze cim vic a dyl (nebo aresivnejc) jsem schopny zustat zahranenej pred odrazem tim vic me ten kite vysrely a podobny pocit mam i u noramlniho skoku. Jestli to je napnutim lajn nebo cimkoliv jinym nevim. proste to tak funguje. u C shape kitu. nevim ostatni.
Jako je pravda, ze kamos co jezdi RRD passion tusim, tak nedokazal s mym kitem poradne vyskocit. byl zvyklej se odrazit a pak az zarvat bar, to u bandita nefunguje. odraz je stezejni pri skoku s banditem.
A jen doplnim, ze nemas pravdu s tim ze odraz neni znat pri skoku do nekolika metru. Kdyz popem (s kitem na 45) ses schopnej vyskocit cca 2m, tak jestli skaces do 5ti 6ti metru. tak ten odraz dela pres 30% skoku.