• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Husta story. Tady v sobotu tak 200-300. Masakr. Jak na tarife. Jj je to slufter. Za me super spot.
    Vcera nas tu bylo uz jen 30 a jezdili jsme na lagune jen s par lidma

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ale podle fotky to vypada jako Slufter nebo Zandmotor?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: Sobota byla super, byl jsem uprostred more s 10m kdyz prisel naraz kolem 25ms.
    Zrovna se to tocilo.

Dva typci ve Wijk aan Zee byli zraneny, jeden zlomena ruka a druhej neco s pateri. :(
    Ale bylo tam nejvic narvano co jsem kdy videl snad 1000 lidi na vode pocitam i windsurfery. Kde si jezdil ty?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Šílenec, to jezdíš na plavky, ne?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Pozdrav z Holandska. Boure Brian nadeluje siroke usmevy. Zima nevadi. Dneska 2 mega sessions v 11 st.

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    streda/ctvrtek Nechra - jedu a mam mista. kdytak pocta
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj.Trochu OT, ale mám tu nabídku ubytování u Lipna, v příštím týdnu 11-17.9.2017.
    https://www.booking.com/hotel/cz/holiday-home-hurka.cs.html?label=gen173nr-
    Bohužel jsem neudělala storno rezervace včas a mám platit celý pobyt. Vím, za blbost se platí, ale moc by mi pomohlo když by někdo využil alespoň část pobytu a já platila méně...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SKAUTIK: ten woo kanal co jsi postoval tam ma radu videii peknejch tutorialu na skoky - neznal jsem a dobry dobre udelany dik za tip
    WOO Sports - YouTube
    https://www.youtube.com/user/woosports/videos?view=0&flow=grid&sort=p
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    jinak muj druhej Darkslide v zivote, aneb kdyz mas prebuseno ani nepotrebuje sheet in.
    Jenom to pak vysle rychle kdyz zatahnes do kiteloop:D

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SHEFIK: To jsem zkousel ....jako peknej air ale ten drak byl takovej neposednej ... i muj dvou-stratovej ride sedel v gustech stabilnejc...

Add odraz...souhlasim s tim ze technika prebije koule aneb kdyz budu mit mega prepaleno tak pokud neudrzim hranu tak se stejne nikdy nedostanu vysoko... JAk rika Radak spis to posle do dalky
    Treba s tou 16m do 30knt by to litalo vys i bez hrany ale to pak zase jak launchnu a pristanu nevim teda :D

Co se tyce tak nejlepsi tutorial co jsem kdy videl na skakani:) I jeho tutorialy na triky jsou super.
    Coach Crathern's 10 Essentials to Jumping Higher // Episode 1 // Board Control
    https://www.youtube.com/watch?v=Gp3an3Qz3qY&list=PLfzDFqDpeUtfQaFTqcqPcVFeHxeNQB6gK

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SHQ: tak ted nevim co je lepsi, jestli vylestenej freestyler s nadobickem z pristi sezony, nebo pepik orlik?
    co se tyce hrany, nic si s toho nedelej, to se totiz musi pilovat neustale a nikdy to neni dokonaly.
    SHQ
    SHQ --- ---
    JAKKILLER: existuje jisty fenomen..rika si pepik orlik. sice moc neskace, ale ma napriklad prkno vlastni vyroby, které dokud jsem nevidel na vlastni oci, bych neuveril, ze muze fungovat - podrazky holinek prisroubovany na fosne s kusem ohnutyho hlinikovyho plechu. a jazdil takovym lowindu kdy nikdo jiny... nicmene panove. hrana pro vysoky skok je opravdu podstatna. vim to, protoze to porad neumim
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SHQ: ja nevim, moji draci skacou i s dirama, neopreny lepim a od prkna jsem davno ztratil finy.
    SHQ
    SHQ --- ---
    dulezity je mit prkno za 20k, neopren za len10, trapez za 5 a draka za 50. to vi kazda zabka
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    JAKKILLER: tak, tim to muzeme uzavrit :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SHEFIK: no proste musis nalozit lajny. :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: to je dany tim, ze pokud nehranis a otacis draka, tak te drak logicky stahuje po vetru. tim padem ziskavas doprednou rychlost vetsi, nez kdybys v danym pripade hranil.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: nejsem zadnej velkej skokan, ale co uz mam vyzkouseny (a bylo mi nekolikrat zkusenejsimi radeno), ze pokud nezahranis, tak skocis zabaka neboli nizko a daleko po vetru. cim vic zahranis, tim se uhel skoku zvysuje. nejlepe pokud dokazes zahranit tak, ze se pred skokem prakticky zastavis, pak letis nahoru temer v 90st. uhlu a tim padem vys.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    souhlas, myslim ze si rozumime :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam