• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: souhlas, nelitam komory, ale mel jsem v ruce frenzy i acces a oba fungovali paradne. taky se priklanim k Ozonum a to je nemam a ani neprodavam. :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    Gozer: U kajtů bych se díval na rok výroby a pročetl diskuse. Jen cena nestačí. Například ten North Solid. Měl jsem ho jako prvního draka (tuším někdy v roce 2007). Pátou lajnu tuším začali dělat v roce 2008 a pak už jsem to přestal sledovat, ale například tah na baru je ve srovnání s kajtama od ozonu (co jsem začal kupovat potom) citelně větší makačka. A stabilní v poryvech taky dvakrát nebyl, jenže to jsme začínali a bylo nám to fuk:)
    Pegas měl zase kámoš a zatímco my lítali, on motal draka:) Ale zase to mohlo bejt i v rukách:))

Sice tu prodávám Ozona, takže mně nemusíš brát vážně, ale na zimu je to (za mě) nejlepší volba a od roku 2009 jezdím jen na nich a nehodlám to měnit...
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Nebo tohle?

GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Co tohle?
    Kite Pegas Storm 10 - Vsetín, prodám
    https://sport.bazos.cz/inzerat/81214604/Kite-Pegas-Storm-10.php
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    LOJZAK: OK. Dám na tebe a nepudu pod 6m.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    GOZER1: opet ti to musim rozmuvit . 3m drak ji prestane bavit a hlavne netahne. nemuzes si ho pripnout treba za trapez atd . dopurucuji 6m a vejs . podivat se na louku , nekde kam chodi naky kluci jezdit a poptat se .
    uplne nejlepe zaplatit kite kurz !! prichazi zima , snad nasnezi . idealni podminky k nauceni se na lyzich bo prkne
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    LOJZAK: Chci to pro ženu. Byla na hodinovým kurzu a bavilo jí to. S malým drakem by si mohla lítat za barákem na louce. 8m jí pošle hubou do brambor.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    GOZER1: na uplny zacatky je potreba mit u sebe cloveka co to umi . aby ti dal par hodin . samozrejme ze te ta 8 vyvali , kdyz ji posles do okna pod plnym :D . 3m cvicnak te prestane po hodine bavit .
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    LOJZAK: Ale bez lyží mě to vyválí po zemi ne?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    GOZER1: 3m cvicnej je tak pro dite co ma 25kg . 8m je ideal na snih , naucis se snim ovladani a i docela zablbnes s lyzema bo prknem .
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    ADIK: Myslel jsem spíš něco menšího na louku, kolem 3m.
    ADIK
    ADIK --- ---
    GOZER1: ideální cvičňák co trochu táhne viz. PEKK :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Dám to i sem.
    Nabízím Ozone Access 8m (2015) komplet, bar, drak, batoh. Loni jsem ho nevytáhl a předloni snad jednou v Norsku, takže přepychovej stav...Původně myšlený pro holku, ale snk se na nějakej čas odkládá...
    Tak za 14tis
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Doporučíte cvičnýho draka co už trochu táhne?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    MUI: Hmm H3 jsem nezkousel.
    Ale vcera jsem se bavil s kamosem na plazi co ma starsi Slingshoty, co maji stejnej system jako H3 (tri suchace) a hrozne si to pochvaloval. Ze pry mnohem lepsi nez stahovani snurama (ja mam na botach snury). Nevim ale jestli ti to nejak pomohlo.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Chlapu. No slufter vcera krasny. Postupne to lehalo ale stihli jsme paradni session na 12. Bylo nas naspotu tak 10. Za me ideal.

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: Ale kdyz je na lagune narvano a zapadni smery vetru, tak muzes proste na more.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ale zkusil bych to, ovsem odpoledne to ma vypnout.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: Vsichni mistni mi tvrdi, ze je to nejlepsi spot, ale je tam vic lidi. Ovsem ted v pondeli by to mohlo bejt lepsi, hodne lidi bude jako ja v haku.

Slufter je trosku mimo a je kolem vic spotu.
    Kdezto Zandmotor je hned u Haagu prave.
    Plus je tam mix naprostejch novacku co se bojej na vlny a profiku co trenujou megaloopy.
    Takze neprijemny kombo, bud si nejsi jistej jestli to typ do tebe nenapali protoze nevi co dela nebo naopak musis klidit prostor protoze se na tebe riti nejaky hovado z 15 metru. :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Jinak cumim do mapy na zandmotor ato je talaguna u den haagu? Tam jsme cheli jet kdyz jsme sjizdeli google mapy. Heled atam to byva narvany vic jo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam