• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Hehe. Kdyz ne. Tak nas tady budes extra srat ty s tim azurem a bilejma plazema. :D. Unbook! :D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: 16.1 zacne kydat a 3.2 to roztaje, neboj big days s modrou oblohou se dockas.. :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: posledni 4 roky by me tyhle fotky nesrali, pac bych vedel ze me ceka exotika. letos ne a tak me pekne seres! :D kdy byde nejakej snih v CR? nemam kamose s letadlem :D :D :D
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: tohle mě vždycky na snb ubíjí
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    po ceste super snih?... Not

SYPFX
    SYPFX --- ---
    vyjezd na stolovou horu cca 1800mnm startovali jsme v 1000mnm

SYPFX
    SYPFX --- ---
    Snowkiting Norway 2018 (1day)
    http://www.youtube.com/watch?v=NpTu5g_u3Ns
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: nádhera!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dnešní pojezd.. teda včerejší malo větru ale par pěkných momentů

DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    SYPFX: nevidno na krok :D blazni , super ! :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: tvl. dobry. taky gratuluju. ani nevim ze uz mate druhy. no heled Eva ne, neblbni.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: GRATULACEE!!! 6ti denni dcerra to je nadhera - to se vam narodila primo na JEZISKA??? Jmenuje se "EVA" ? ;-)

My mame dcerku 2 mesice
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Silvestrovsky Big Fog Snowkiting Naslepo
    http://www.youtube.com/watch?v=gMgOenxej3E
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: prave. ja mel kdysi pevnej hlinikovej kufr na zrcadlovku, ale na to kdyz si spadnul, tak te zada pekne zabolely. no na snk jsem jeste nebyl. letos more zadny. staram se o zenu a 6ti denni dceru. takze snk pocitam tak za tyden az 14 dni. snad neco napadne. no a v breznu planuju kapverdy. tak snad bude nejaky last minute. tak treba se brzo potkame na moldave
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: na lyzich je to v pohode to se skoro nepada teda kdyz nedelas skoky - mam to v baglu normalne a modlim se ze nespadnu..
    ono je to docela pevny tak slozena konstrukce
    mam teda aretaci na ty kamere tu origos - to je podle me povinnost - ty razy pri te jizde tam jsou
    na snb je to horsi- ted me napada ze to je vlastne ten duvod proc jezdim jak duchodce tam a zpet a nedavam poradnej air style ;-)

jak ty nejsi zas nekde u more?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Stejnacu, v cem vozis mavica po snowkitech? mas na to nejaky tvrdy obal nebo to mas jen tak v batohu a doufas ze na to nespadnes?
    JIKE
    JIKE --- ---
    díky moc, když jsem viděl videa od vás, tak jsem i řekl, že tomu musím dát úroveń. kdo chcete dejte mi pls odběr, časem tam budou víc přibývat zajímavý videjka. asi tam nahraju nějaký starý i com mám z mých kitingových začátků - třeba :-)
    ADIK
    ADIK --- ---
    JIKE: ten konec je dobrej :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    JIKE: profi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam