• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: Dik, ted jsem si nekde precetl, ze s tou dlahou je mozny normalne provozovat sport. Tak ze ve ct mi tu bude busit. Jupi. :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: jo. Ivo Prokop byl ted s dlahou na Rozkosi. jezdil HF.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: diky. spot je skvelej, az na par obcasnejch zbloudilejch kiteru je jen nas :)

nicmene pokud si nekdo chce poradne zajezdit i treba na par dni, tak Dakhlu doporucuju. z 15 dni co jsem zatim tady jsem jezdil 15 dni, zadny cekacky na vitr na plazi :)
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    JAKKILLER: O bydlíkovi ani nemluvím:)
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    ADIK: Koukám vyprodáno:) Krása.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: Mate supr tereni obytku
    krasna - panenskej spot
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Kitovali jste nekdo s pretrzenou slachu na prstu? Mam to v dlaze a premyslim jestli to dat nebo ne.
    Jen na freeride, zadnej fristajl. :/
    ADIK
    ADIK --- ---
    spot "za barákem" :)

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPFX: Ja ji neznam a prijde mi to jako hoax.
    SHQ
    SHQ --- ---
    SANSCULLOT: jakoze je to hoax?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SYPFX: tahle historka by si uz zaslouzila odpočívat v pokoji hele:)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: nově postavenej kemp, je jich kolem laguny několik kde se můžeš ubytovat
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Jo jo nadhera, o Dakhla jsme uvazovali uz v dobach kdy jsme jezdili na windsurfingu pred 20lety kdyz se o tom zacalo psat ...Krasny misto. Flat i wave.
    Ta cesta autem po marockem pobrezi musi bejt taky krasnej zazitek.
    Ja mam v hlave porad story vsichni ji znate o klukovi a holce kiterech (jmeno jsem zapomne) v obytce jak je tam nekde u Esauira vytahli poskelai macetama a holku znasilnilo 5 arabu. A to neni tak davno..

ADIK: na ty fotce ani neni moc vyprodano, ty domecky na spidni hrane fotky to je co?

LOJZAK: 3 mesice jet obytkou vejlet to je sen, krasa . Ja max tyden 14dni.. tohle jsme nikdy nezazili..
    ADIK
    ADIK --- ---
    jedna část Dakhly
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    RADAK: tak z marakese to mas do dakhly neco prez 1200 pucit auto a ve dvou to das az do dakhly. Jede se prez atlas a pal prez poušť, mraky spotu po ceste, velbloudi, oazy, delty rek... Ver mi ze esaauira je v porovnání s dakhlou jako kdyz srovnas nechra s jednim s top spotu kde jsi kdy jezdil.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: to bych se pripadne pridal pantato, kdybys potreboval nekoho do poctu..
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Za me maroko super. Ale dojel jsem jen do Essaouiry. Nadalsich 1000km do Dakhly nebyl moral. Navic v Essa krasne foukalo. Od listopadu bude litat z Prahy Ryan do Marakese a odtud je to jen hodka autem. Takze podzim nebo jaro se tam chystam.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: sousedi polaci to jeli dodavkou 4 dny - to si myslim je minimum pokud nekdy spis.:) my mesic protoze to nebyl primarni cil. maroko je bezpeny, podobny jak na balkane. je to takova mala evropa.:) lod jede chvili a hranice byly v klidu. po ceste je hafo spotu, takze na kite-route-trip jak delany.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    nevim jak dlouho , my jsme zastavovali kde se libilo . Nikdy sem si neprisel v nejakem vyslovene ohrozeni .
    V Maroku a Sahare mi prisli po par tydnech strasne otravni domorodci . jsou opravdu vsude :/
    Obytnakem no , takovym starym :)
    Minule jmse tam a zpet najezdili cca 13tis za tri mesice
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Jak dlouho se to jede? To je tak 5tis km
    Je to safe?
    Asi super zážitek
    Jezdíte obytkou nebo normálně osobakem?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SYPFX: my jsme byli uz trikrat autem . Super trip podel pobrezi Portugalska, Spanelska, Maroka a Zapadni Sahary .Vsem kiterum a surfarum vrele doporucuji :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam