• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER: Jak rikas na tu 10m hranici jsme se hecli ve skupince beginneru a byl to super zavod behem nekolika tydnu. Jelikoz jsme vsichni vetsinou jezdili squam, tak jsme meli podminky ty same.

A joo taky si trochu myslim ze kazdy woo meri jinak. Jsou tady typci kteri maji pravodelne pres 12m ale v zivote jsem je tak skakat nevidel :)) musi to brat clovek s rezervou. Moje woo 2.0 myslim meri docela realne. I kdyz ei obcas rikam ze min je to docela konstatni. Freestyle jsem jeste nezkousel.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SKAUTIK: dobrej vysledek, peknej vyvoj, taky sem byl nadsenej kdyz jsem dal poprve 10m.
    Jen si rejpnu do WOO, zacina me trosku prudit.

Obcas mi to hodi brutal skok i kdyz vim, ze sem zadnej nemel (specialne pred poslednim updatem) a naopak minulej vikend jsem byl bezpecne nad 10m (odhaduju podle zkusenosti ze situaci kdy mi to namerilo nad 10) a max vysledek byl 9,2 s tim, ze jsem skakal z 2-3m vln.
    Kamosovi ve stejnej den namerilo WOO 10,1 ale vlny mu nebyly do smeru, takze skakal z roviny a skoky co jsem videl mohly mit tak 7m max.

Dalsi sranda vec je freestyle mode, jen jsem to zkusil a hooked double back a front rolly mi to oznacilo jako backmobes, takze jsem ten den mel treti nejlepsi skore v Evrope a 12 na svete. :D

Ale je to dobra motivace, zvlast pro skupinku kiteru, muzou zavodit mezi sebou.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Neusiedler : byl jste nekdo v posledni dobe ? Je to fakt tak spatny , jak o tom ctu na netu? Same zakazy , prikazy? Jel bych obytnakem , je lepsi neusiedler nebo ten podersdorf?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ADIK: https://woosports.com/ ale je i par jinejch znacek...
    ADIK
    ADIK --- ---
    SKAUTIK: slusny:) jak to merite?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SHQ: Dik ! no na vode pred 2 lety to bude na podzim :D
    SHQ
    SHQ --- ---
    SKAUTIK: cozeee? gratulace! tvl dyt ty jezdis tak 4x do roka a zacal jsi na vode nekdy predloni ne?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Tak to konecne padlo na flat water pres 10 : a vyhral jsem flasku Bozkova k tomu :D
    Pomohlo mi novy prkno si myslim a trochu jsem si pohral s nastavenim kita a lines...

Ufff tak jsem zvedavej kam az to pujde ... tady na spitu je rekord tedka dal ty 16m a jako ze ten jezdi kazdej den par let a ma tak 50kg...
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Čtvrtek ráno, 4:00, Praha Hostivař směr Neusiedler see, jedno místo. Návrat neděle večer. Přidá se nějaký kiter?
    RODWY
    RODWY --- ---
    mam volnej kitebag (golfbag) Prolimit
    vejde se prkno do 140 a 2-3 draci.)
    1500,-
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    GOZER1: to bylo pro tebe ten predchozi prispevek, pisu z mobilu, sorry
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: ja bych v cechach doporucil v praze smetak. uci tam treba eskymako, muzes napsat na smetak.banda.cz

minimalne 1 den pro zaklady bezpecnosti bych dal, pokud se hodlas ucit sam. pomuze ti to i na vodu, na landu se clovek rychlejc nauci techniku, pac to vic boli :D
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Díky za hodnotné informace!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    GOZER1:
    v cechach - nedoporucuju zacinat - jedine na snehu
    A nebo se na kurz vykasli a nauc se to sam

Firmy ktere znam ja krome zminenych:
    upwind.cz - to patri kamaradovi kekertovi (reference z nyxu TMAX je spolupodilnik) - doporucuju
    kitekurzypegas.cz - Petr Slapal - znam super typek ale nemam referenci jaky maj kurzy -
    skisurf.cz - v Tunich v praze prevcirem na Rujane si je jeden kluk chvalil - kurzy na Rujane
    kiteboarding.cz - moravaci hodne komercni velky - vede Lenka znam dobra baba, ale na kurzy nemam referenci - kurzy v CZ ale asi vsude
    www.kite-school.cz - Martin Lafek - super typek a snowkiter dela kurzy na Rujane Pepelow

ten Egypt je asi nejlepsi volba teplo melka voda vitr - ale chce to ted v lete dokud fouka
    Nebo Recko lefkada taky dobry na nauceni
    Rujana asi nejlevnejsi pomer cena/vykon
    Sicilie taky supr destinace ale podle me vyprodano (jako ze moc lidi na malem placku)
    Recko Rhodos Prasonisi - tam je nejaka polska skola je to vetrne asi OK ale malej flek
    Asi bych volil zacit Rujana/Egyot

Ted v kvetnu byl Egypt AI hotel na tyden za 6tis s letenkou z prahy
    a kurz ted jsem se ptal kamarada tyden uceni platil u Erika cca 400E pro predstavu kolik to stoji
    To je v podstate 2-3h denne 2x 1,5h session

SHQ
    SHQ --- ---
    GOZER1: z mistnich id sanscullot - doporucuju pm

na uceni myslim dobry egypt - jsou tam 2 skoly vedle sebe. obe dobre rekl bych

http://www.kite4fun.cz/lokace/kite-kurzy-egypt/ tuhle vede cech lukas vogeltanz - maji super vybaveni od flysurferu, foily, lowind draky a dobre zazemi. je trochu dal od hotelu (asi o 200?m..ale da se bydlet i v apartmanu hned vedle) a asi bude drazsi. urcite doporucim

Kite škola v Egypte-Kite Kurzy-Kite Safari
    http://www.kiteschoolegypt.com/
    tuhle skolu vede mistnak sultan, ale pracuje tam slovak erik mach. je to bliz, pokud bydlis v hotelu (idealne AMC Royal je hned vedle) a maji lepsi pristup do vody..nic zasadniho imho. maji vybaveni cabrinha a crazyfly.

rujana taky dobre podminky, ale bacha - spoty dranske a wiek jsou v lete dost narvane a obsazene mistnimi nemeckymi skolami.

na sicilii v trapani jsou taky 2 ceske skoly, ale doporucit nemuzu. podminky na uceni asi taky dobre
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SOTEKCZ: A doporucite nejakou konkretni skolu?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    GOZER1: Rujana, jak zminuje Lojzak.. Ale nejlevneji neznamena urcite nejlip.. Myslim, ze mezi skolama jsou velky rozdily v pristupu a vybaveni! Kiting rozhodne neni levnej sport a kdyz chce clovek aktivne litat, musi pocitat s tim, ze vsechny ty veci a vylety stoji plno penez..
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Polsko - Hell , Nemecko - Rujana
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Kde se da nejlevneji naucit kiteboarding? Cechy, Recko, Egypt,...?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    co zitra panove ? Jezdite nekdo Lipno ? Funguje tam severozapad?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam