• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    SOTEKCZ: a myslíš že se to v dohledných letech snad změní? :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: jo uz tu snad tri tydny nekydalo, zato azuro je tu kazdej den :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Taky to vypadá, že tak pěkně douho nekydalo :/ Letos je to s tou zimou pekne na p*ču..
    ADIK
    ADIK --- ---
    Col du Lautaret
    SHQ
    SHQ --- ---
    SHEFIK: https://www.meteoblue.com/ uz neuronku pouziva, ale jsem na google zvedav ze strany te rychlosti a presnosti :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Rychlejší a přesnější předpovědi? Google nasadí do meteorologie strojové učení | cdr.cz
    https://cdr.cz/clanek/rychlejsi-presnejsi-predpovedi-google-nasadi-do-meteorologie-strojove-uceni
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Click-In Loop Stainless Steel release Lever Part Recall | News | Ozone Kitesurf
    https://ozonekites.com/...ecall?fbclid=IwAR2Whvje0QrG7LNsIedLlBxe4NvqobzAagRl4craqsSy4LcJFuNCCZH9uTQ
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Tak kdo to tady psal ze pojede do Cape town?:)

Ja dorazil vcera :))
    https://www.instagram.com/p/B6v1hSnH9Zz/?igshid=12nhwd26l2e51
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    HAUSNUMERO: vlastne uz vcera

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JAKKILLER: Takhle to vypadalo dneska v Loucny. 5 az 10 cm umrzlyho snehu. Asi by na praskackach slo prohnat krtky:)

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    tak co mistnaci, vypada to nekde v cr nadejne pro pristi tyden na snowkite?
    ADIK
    ADIK --- ---
    neco pro inspiraci...trochu vic nez 30" :))

Snowkite "What it means" THE MOVIE
    http://www.youtube.com/watch?v=jO_EyHoanOA
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: tak ja idealne klidne jinam, kde nejsou laviny :)) jednak vybavu nemam, neumim s ni a jednak se potrebuju vratit domu :D

Moldava taky dobra, jenze tady je to se snehem mizerie a do novyho roku se nejspis nezlepsi...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Jo uz to vidim, driv jsem reagoval nez si to poradne precetl.. Ja si rikal, ze tech 500kc/den je nejak malo, kdyz chteji vetsinou kolem 2500kc/den :D

SKAUTIK: Jestli jsi nikdy v horach nejezdil, tak budes rad za mirny kopecky a placku kolem jezera :) Jako pripravu na vodu to moc neber, je to spis jina disciplina, ale na fyzicku urcite super.. Ja kdyz byl poprve v alpach (byli jsme na Hochwangu), tak jsem se prvni 2dny ucil v tom terenu nejak rozumne jezdit, protoze to s takovym tim klasickym jezdenim nema nic moc spolecnyho. Ale jako bavilo me to hrozne, stejne jak na Moldave vymetat ty udolicka a loopovat tam mezi stromama nahoru a dolu. Clovek musi premyslet nad terenem a ne resit stoupani proti vetru :) Nejaky extremnejsi stoupani do kopcu je vhodnejsi spis na lyze. My "levicaci" na SNB to pak v tech prikrejsich mistech nemame uplne idealni, ale zase je to podle me mnohem vetsi zabava. I na tom Hochwangu se mi parkrat stalo, ze lezis na zadech zarazenej v prasanu hlavou z kopce, pekne se ti prokrvuje hlava a jen vidis nad sebou draka, co se misto zvedani akorat sesouva cim dal vic k tobe. To se pak clovek solidne zapoti nez zase jedes dal.. (a to mam na zimu komoru, s foukackou je to jeste vetsi maso pak) :D :D :)
    Jinak lavinova výbava je pokud se držíš kolem jezera asi celkem volitelna, tam nic moc nebezpecnyho neni, ale sam to znas, ze vzdycky zalezi na podminkach a pocasi ve kterym jedes jezdit. Samozrejme jsou to vysoky hory a nikdy nevis, ale dokazu si to bez lavinovy vybavy predstavit.

Me by hrozne zajimaly, ale i spoty typu Brambruesch, Fluelapass, apod.. No zkusime neco vymyslet, jsem urcite za :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: psal jsem 500/os/den ;) 3 dny bych videl jako minimum aby to melo smysl. samozrejme je to zavisly na pocasi, nema smysl sedet v kare a chlastat. :) a na domluve...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Jsem pro ty 3 dny taky jak Shefik a Sotek :) Idealne nejaky mirny kopce, jeste navrh snb si pucovat avi gear eh... Radsi bych to neresil a drzel se do 30'
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: to bude asi rozpocitany. Nicmene bluerent.cz ma reklamni za 1250/den se standardnima limitama km atd.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Muzes sem prosim hodit odkaz, kde se daji pujcovat obytky za 500kč/den? To mi prijde nejak strasne malo, ale je pravda, ze mimo sezonu jsem nikdy nekoukal jaky jsou ceny ;)

Jinak za me idealne na 3dny. On toho ma pak clovek stejne plny zuby.. Ale chapu zamer, ono kdyz jedes na 5dnu, tak hold pak clovek objede aspon vic spotu. Ono stejne to nejde moc poplanovat, aby clovek tolik dnu jezdil na jednom miste. Vim, ze jsme meli problem i u tech 3dnu.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: zni to skvele, ale 5 dnu je na me asi moc, nedostanu tak dlouhou propustku od rodiny...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Ja bych se urcite rad pridal osobne 5 dnu je mozna moc, preci jenom jsem tu skoro po 3 letech ale uvidime . Dejte me urcite vedet az se bude vyvijet nejak termin ... v zime se krlm placku moc nejezdil takze by to urco byla dobra zkusenost:) A dobrej trenink pred Capetown bych ocenil :) jinak se bojim ze po tech svickovych a plznickach prijedu do CT out of shape.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam