• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHQ
    SHQ --- ---
    SHEFIK: mam pocit, ze jsme tam jednou byli s leetem se mrknout, ale kolem jeste jezdila tezka technika a nejaky delnik rikal, ze je mu to jakoze jedno, ale oficialne se tam nesmi :) tak jsme tam nelezli, ale to uz je daaaavno
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SHEFIK: pride mi to otevreny temer ze vsech stran, oproti milade, ktera je dost v doliku. na kite by to mohlo bejt ideal... kez by, kdyz v cechach neni nic jinyho poradnyho

Jezero Most se po šesti letech od napuštění otevře veřejnosti - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...tivace-palivovy-kombinat-jan-paparega-lezaky.A200727_561497_usti-zpravy_prib
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    byl tam nekdo uz?

Jezero Most se otevře v září, hotové jsou pláže i parkoviště - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/...ravodajstvi/zpravy/jezero-most-se-otevre-v-zari-hotove-jsou-plaze-i-parkoviste
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    CHARVYBURGER: RRD 9m pokud nevazis 40kg tak to je jen na velkej vitr.
    Komora je dobra na snih ze nepotrebujes pumpu ale na vode jsou s tim patalie kdyz to lehne na vodu. Sonic je vostrej kite a nejdrazssi znacka takze do 15tis to bude strasna plecka ktera se ti hned rozpadne.
    za ty penize checkuj bazary a asi bejt tebou jdu do foukacky to bude levnejsi.
    Kolik vazis? Pokud jsi do 80kg mohla by ti stacit i 11ka a pokud vic tak 13ka je podle me univerzalni velikost a resil bych to dal velikosti prkna.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Znate nekdo MBS Colt? Ma to cenu do zacatku nebo je to shit?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Tak na Rujane jsem pojezdil nejkratsi kiting trip – 50m, ted mam draka vejpul roztrzenyho. Uz me to s nim trochu nebavi. Premyslim o zmene. Mam foukacku RRD 9m2 z roku 2008. Vetsinou na ni fouka malo. Jak jsem byl ve wieku, tak mi tam doporucovali komoru 13,5. Ze se to da litat od 3 do 10m/s, ale to byla nejaka nova od Sonica. Co byste doporucili? Spis z druhy ruky, neco do 15k, da se? Jezdim jak vodu, tak snih. Spis ted budu mit vic sanci na vodu.

Diky!
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: ve wieku je nejvic skol a domluvis se tam cesky :)
    ten bazmek asi jen nesezenes, dneska se tenhle system pouziva akorat na leashi. i kdyz nevim jak to ma rrd.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    CHARVYBURGER: wiek :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdar! Po par letech pauzy se vracim ke kitingu a samozrejme hned na prvni pokus se mi podarilo ztratit pojistku u baru. Mam RRD 9m foukacku s RRD barem asi z roku 2008. Nevim jak to popsat. Je to spojka mezi strednima lajnama a okem, ktery se prichycuje na trapez. To jisteni bez pojistky je na obrazku. Bez toho to samozrejme nende.

Nevite kde to sehnat a jak se to jmenuje? Jsme v Berline na ceste na Rujanu.

A jeste si chci dat na Rujane hodinku kurz, abych se hned nezabil. Mate tip na nejaky dobry misto? Kde se dobre lita na Rujne?

Diky!
    Honza

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Prosím kde startovat na Nechranicich když fouká západ?
    SHQ
    SHQ --- ---
    SANSCULLOT: dik, ale pojedu mozna az v nedeli vecer, jestli to vydrzi..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    shq: jedu chces vzit?
    SHQ
    SHQ --- ---
    podersdorf
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SHQ: co je to za spot pls?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: ted o vikendu bude. jede tam pul republiky :D
    SHQ
    SHQ --- ---
    byli jste nekdo v posledni dobe na nojziku? jak moc tam byva narvano?
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    ADIK: Píšu.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    nicmene takhle silnej Východ tam neni uplne casto :/
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    kdybych mel caas, uz to na severu foukam ted :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam