• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: dopoledne tam bylo cca 10cm a kydalo...asi by to slo kdyby fouklo :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Nejvic snehu vypada, ze napadlo na Sumave, ale na jezdeni to teda moc nevidim..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Tak koukam neco napadlo pres noc a dneska jeste snad snezi. co myslite? pujde to tenhle vikend?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Tak pomalu se to tu zacina klubat, uz projel pres jezero skutr :)

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: nemam suchac, jezdim 5/4 zimni neopren boty mam ponozky 6/5. Pod neoprenem nemam nic.
    5/4 mi staci, jde o ruce, nohy a hlavu, nicmene vetsinou v tom jezdim kolem +-5 stupnu.
    Ale uz jsem v tom byl i kdyz mrzlo, samozrejme neda se vydrzet jezdit tak dlouho.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JAKKILLER: Jaky vrstvy mas na sobe pod neoprenem (mas suchac predpokladam) na jezdeni ted, kdyz je venku okolo nuly? Pripadne jake vozis boty? )
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Cau, jsem v CZ, privezl jsem si veci, na snih to nevypada, jezdite jeste nekdo ted vodu?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    GOZER1: ja si porizoval ksiry k trapezu z mysticu. jedinej rozdil oproti klasickejm horolezeckejm sedakum je ten, ze to ma vepredu nasitej popruh, kterej protahnes hakem a tim to spojis. Horolezeckej sedak to asi nema, ale nebude problem to spojit nejakou ksandou. Pouzivam to na vodu i na snih a jako nevyhody vidim, ze se do toho v zime trochu dyl oblekam a kdyz jsem to spatne utahnul na stehnech, tak to rvalo koule. Oproti klasickymu sedacimu trapezu je to lepsi, ze nemas pod prdeli ten hadr v kterym se ti drzi snih, kdyz pri padu zaoras zadkem a vyhovuje mi mit hak trosku vejs nez na urovni stydky kosti.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PRDELOID: Asi nemusí být speciální, ale můj trapéz umožňuje použit toto: https://shop.snowboardel.cz/products/20106-doplnek-north-transformer-seat/

Za mě ideální, že člověk nepotřebuje víc trapézů. Jen v zimě podle potřeby přidělám suchým zipem a mám trapéz se sedákem.

Sedák a kombinéza na snowkite jsou věci bez kterých si to už nedokážu představit :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SOTEKCZ: uka jakej, to musí bejt speciální sedák k trapézu?
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SOTEKCZ: Ja videl taky hodne doporucovat na zimu spis se sedakem, pac ti to bez nej klouze po bunde nahoru. Mam ferratovej sedak, tak by se to mozna dalo propojit...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    GOZER1: Ja si poridil sundavaci sedak k trapezu a na zimu je to s nim parada.. Nedam na nej dopustit.
    ADIK
    ADIK --- ---
    GOZER1: bez...lepsi na skoky kuli tezisti
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Dotaz: pouzivate na land/snow trapez se sedakem nebo bez?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ADIK: jj bylo to supr :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: super...jak jsi se tam dostal? absoloval jsi "norský vězení"? :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Ørteren zatim not safe for riding :)

SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak jedna aktualni z Norska

ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: pecka
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    z unoroveho Norska s partickou zdravim - cuz