• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: a na Moldave se dalo? chtel jsem jet, ale rano jsem to pri pohledu na tu bilou tmu vzdal :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Dnešní Adolfov

a Moldava

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Hola bando, mohl bych poprosit o pomoc?
    Chteji nam uplne zbytecne zavrit spot tady u nas. PRvni krok co delame je petice , tak kdybyste mohli, kazdej hlas mas vahu,
    diky !

https://www.change.org/...utm_medium=custom_url&recruited_by_id=2e9b1b30-2d3d-0130-0f40-3c764e049f52

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jo, sobota byla luxus:)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    toho snehu je tam fakt jeste hodne. Urcite jeste par dni vydrzi zatim se to da projet porad uplne cele na novem snowboardu zadnej skrabanec. vsude peknej firm pul metru nekde i vic nekde travicka zelena
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    CTIRY: vikend byl TOP paradni jezdeni!!

CTIRY
    CTIRY --- ---
    Taly jsem si to myslel, ale Petr me vcera nalakal. Toho snehu je tam jeste hodne, da se to jezdit cely. Dneska luxus!

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    CTIRY: koukal jsem ze uz to tam dost slejza, ale asi se tam plac na jezdeni najde.
    Bozak za celnici a dal za vlekama mel souvislou vrstvu snehu.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Moldava zitra?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Neklid ted

CTIRY
    CTIRY --- ---
    PRDELOID: Taky jsem ted resil, protoze mam bundu bez snowcatcheru. Poridil jsem krteckovy kalhoty Nugget cangur a jsem moc spokojenej.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jo dneska dobry - louceni s pudrem - ale slunce jsem uz nestihal :/
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Dnesni ranni rozcvicka

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Potkal jsem spoustu lidi co to resi lezeckym sedakem pokud mas.
    NIKIL
    NIKIL --- ---
    PRDELOID: Tak nebrakuj tátovi skrin a porid si nejakej soucasnej model, ty jsou podle me dost sexy
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ADIK: Máš pravdu, o kombinéze jsem hodně přemejšlel, ale nechci vypadat jak bizík, víšjak, ledová pláň, kilometry nikde nikdo, co kdyby šla kolem nějaká přísná buchta?
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: porid si kombinezu. tim se ti vyresi jak vytahovani bundy, tak sedak. jinak kdyz mas kite v 45° a jsi do toho zaprenej (poradne hranis), tak ti trapez nemuze lezt nahoru a krasne drzi na bedrech.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Já včera jezdil v Libu na letišti s 13kou a bylo to krásný. Konečně jsem to migal jak pán. Napadají mě další otázky.
    1) Jak byste řekli, že Vám na snowboardu vyhovuje postoj? Spíš širší, nebo spíš užší než na sjezdovce. Nebo zhruba tak stejně?
    2) Jak máte utažené boty/vázání? Zkišťuji, že tady to o response moc není, takže stačí opravdu navolno, aby to bylo co nejpohodlnější a byla tam vůle k pohodlnému postoji na obě strany. Můžete potvrdit?
    3) Jak pro krýlepána dosáhnete toho, aby trapéz držel kde má? Furt mi leze nahoru. Na vodě mi to nevadí, tam ho vždy nějak dostanu dolů, ale tady mi to hrozně zvedá bundu a pak to nejde dolů,a ni když se jakoby zádama pořádně zapřu a vyhraním. Řešením bude ten sedák, ale to mi hrozně mačká koule. Tak já nevim už. Řešíte někdo tuhle nepříjemnost?
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    CTIRY: to sedi. musel jsem se nekolikrat presvedcovat, ze mi nevadi to raseni skluznice.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Bylo to dneska sice moc fajn, ale podklad na Mandave je fakt na hovno. Dokud to trochu neutaje a nezmrzne, bude lepsi jet o hodinu dal nekam do Krusek...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam