• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    HAUSNUMERO: no, hezké to bylo, ale si jsem moc tlustej bo co, zajel jsem si do zátoky napravo od té startovací louky a nemohl jsem se tam odtud vymotat a nastoupat si, foukalo tam zkrátka slaběji. při nouzovym výstupu z vody jsem si poničil draka, prostě jsem měl blbej den. Drahý poučení, no. Měl jsem bodydragovat a zkusit si trochu nastoupat.
    Jinak to startovací místo (nevim jestli tedy hovoříme o tom samym), ta loučka na tom poloostrůvku mi přišla extrémně nebezpečná. Draci se zvedaj na louce mezi stromy, pak s drakem musíš přehopsat skrze x aut a stanů, to nemusí dopadnout dobře. A to nemluvim o přistávání a vylejzání z vody.

Je na Nechranicích nebo Mlýnech nějaká bezpečnější louka třeba?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Pekne se to tu rozjelo 7m/s

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Atc rozkos vjezd na krizovatce z cesky skalice. A na louce uz to rybar vzdal a sbalil se.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Myslíte ten kemp Pohoda?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Na louce za kempem primo ve vstupu do vody sedi rozlozenej rybar se stanem :(
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    LOJZAK: hele nevim, myslim, ze tam bude drak na drakovi, ale ze by byl v kempu problem s prutama posledni dobou nepamatuju. Oni vetsinou maji nahozeno smerem do zatoky blbcu. Sedet primo na tom vetru v pruvanu se jim nechce.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SOTEKCZ: zalezi spis na skills nez ze je tam poprvy. V kempu bude prut na prutu :) Tak aleneni to tam velky , udelat si par kolecek kolem Rozkose neni spatny
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    LOJZAK: dík moc
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    LOJZAK: Twe startovat na jih na Sereci jo? Tam jsem teda za ty leta co tam na jih jezdim videl startovat jen par blaznu. To mi neprijde moc dobrej typ pro nekoho kdo jede na Rozkos poprve :D

Idealni do kempu a startovat primo z nej nebo pak ty louka vedle kempu a pesky od silnice. Brana v kempu se zavira v 15:30..
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    startovat tady 50.38507161228752, 16.08300606064346 , parkovat tady 50.38589946031866, 16.08446373007789 ale nejlepe tady 50.386257631107746, 16.087947760662296

pak se jeste muzes vydat do taboriste 50.3937091168026, 16.06493919662575 ale tam je vetsinou tolik rybaru a vlascu , ze te to prejde :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Zítra Rozkoš? Poradíte kde tam parkovat a odkud startovat na jizak?
    ADIK
    ADIK --- ---
    někdo na mlýny ne-út? :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    loni, kdyz byl zavrenej kemp, tak jsem jezdil z tyhle louky https://mapy.cz/s/kutebecave, ale pri startu mi trochu cvakala prdel, protoze to tam bylo samej strom a trni. Koukal jsem, že pak startovali lidi z ty plazicky pod kempem https://mapy.cz/s/pahazepago, ale na ceste k ni byl zakaz vjezdu hned od parkoviste u kempem. A na jizni vitr startujete z jizniho brehu a jezdite offshore? To se musi i nahovno startovat pres ten breh a stromy co tam jsou, nebo matenejakou vychytavku?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    byl tam obsypanej celej jizni breh az nahoru. nebo louka u Simka jestli znas.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SANSCULLOT: Na Nechranicich je otevrenej kemp nebo startujete jinde? Na jih to z tehle strany brehu moc neni ne?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jj kukla
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Jezdíte v kukle ve vodě teď? Mám takovej neiprenovej kulich ale potreboval bych něco zezadu na krk a šíji.i c létě teda, vždycky mi ofoukne a pak mám zablokovanej krk
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    kdyby nebyla takova zima tak ten vitr je super. predvcirem nechra asi hodinu a pul a dal to neslo.

nicmene nedele a dal jizacek :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    HAUSNUMERO: tam nikdo nebyl právě. na vodu asi dobrý, ale stejnak, ty poryvy byly hrůzostrašný
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    PRDELOID: a s cim tam jezdili ostatni? Me ten vitr vcera prisel na desitku, ale do vody.
    V nedeli se docela pekne rysuje jih na Rozkosi a voda uz ma krasnejch 13stupnu :) Tak to necham asi manzelku vyzkouset :))
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Ech, tak jsem včera proaktivně vyrazil na Smeťák, nafoukl si desítku, chvíli s tim mával nad hlavou utrimovaný na max, pak foukl poryv co mě odnesl na kraj louky, tak jsem to horkotěžko dostal dolů za pomocí kotvy, sbalil si to a šel pokorně dom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam