• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: vikend no... jak pise lojzak mi to obcas taky prijde:) je mi loto tech draku co se tam trepotaj nafoukly cely den. Kazdopadne je tam modrou paskou oddeleny prostor po start/land, ten vsichni respektuji a udrzuji volny
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Jak je to tam s testovanim a rezervacema? Nekde jsem koukal, ze snad kazdy 3dny test za 5e nebo ockovani, je to pravda? Musis mit nejakej test na to, aby te ubytovali a lze se ubytovat bez rezervace nebo to je jak loni bez sance? Diky
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ADAM_SKIN: to tak bejva :) obcas zjistis ,ze dost lidi jen prislo vybalit draka a pokecat na breh
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    ADIK: trochu narvano na brehu, ne?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: vubec, slunce palilo cely vikend ;)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: zima? :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: Suhrendorf
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: kde to?
    ADIK
    ADIK --- ---
    něco z víkendu

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SHEFIK: jop
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Nedele smetak? Ne ze bych chtel aby se nas tam mackalo vic ale kdyz uz (snad) pojedu, tak at vim kdo je pripadne z nyxu :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    dneska big day na Rose...nakonec bylo tak 30 kusů
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: test nebo ockovani
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: jak to je v D s ockovanim / testovanim?
    ADIK
    ADIK --- ---
    Nekdo Rügen st-so?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Tak my definitivne s detma 12.-26.9. Costa rei sardinie. Apartman 50m od plaze, ktera se da po sezone plne vyuzit jako kitebeach, navic je tam i pujcovna pro vodni sporty

V planu je kazdej den odpoledne termika :)

Kdyby nekdo hledal - nabizi to fischer i sardegna travel
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: Bez foilu je to podle me nuda.
    Kdyz jsem se to ucil tak jsem zacal na paddlu a tam jedes hned, ale pomalu a je to opruz ma to hrozne velkej odpor vody.
    Na uceni je to ovsem dobry.
    Jakmile se to ale trosku naucis, tak uz te to bez foilu bavit nebude, coz je zase investice.
    Ale jak rikas, pokud bydlis u vody, tak na tom asi budes porad.
    Myslim ze nam ten instruktor rikal, ze snad jel i od 5 uzlu, od 10 urcite.

Ja mam ale stejne radsi big air nez jezdeni po hladine. ;)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: koukal jsem, ze i v zime s tim lidi jezdi na snehu. Nebo spis ledu, z hlubokyho te to nevytahne mam dojem.
    JAKKILLER: zaujalo me to, lehkej vanek v CR najdes skoro porad, rychle to postavis, odstartujes kdekoli.. Navic bydlim u vody, takze na kratkou session, kdy me tady nikdo z krovi stejne nikdo neodstartuje, by to mohlo bejt fajn.. Ale nemam foil ) jen paddleboard. Na ten se mimochodem da pridelat takovej anti-drift vehement – pridavny ploutve na spodek – https://shop.duotonesports.com/en-gb/add-on-drift-stopper-14200--8010
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31:
    Vytahany ruce z toho ani tolik nemas, ale rozhodne je to fyzicky narocnejsi, nez jsem si predstavoval, plus se to chvili ucis.
    Jede to docela pomalu i na foilu, oproti kitu.
    Co dava smysl je moznost surfovat mensi vlny, s tim ze wing pouzijes k tomu, aby ses k nim dostal.
    Kite je IMO mnohem zabavnejsi, vyhoda wingu ovsem je, ze muzes jezdit v minimalnim vetru a vyzaduje to mensi vybavu.
    Takze je to takovy minimalisticky na pojezdeni kdyz mas chvili cas se utrhnout a malicko fouka, plus pokud uz foilujes s kitem, tak ti staci jeden a ten samej foil, takze dokoupit jen wing a je to.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    kdyz uz se tu resej terminy - budem s detma a drakama na lefkade 25.6 - 8.7
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam