• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    K predchozimu tematu...tenhle self land musim zkusit:))

How to Self land a kite in under 10 seconds ( do not attempt ) // Lacuna kiteboarding
    https://youtu.be/d-tyKdJNLmY
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    SANSCULLOT: Byli jsme tam loni. 3 dny pěknýho ježdění. Asi klika na počasí. Na učení děti super. Pak jsme se přesunuli na Pelješac. Ježdění ve Viganje docela maso. Ale zase hezčí moře.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Hlavně jsem od několika lidí taky slyšel, že si třeba ze 14dnů zajezdili jen 2dny, protože jinak nefoukalo. Jiný zase úplně nadšený, takže člověk musí mít asi klasicky kliku na počasí, ale jistota větru to evidentně není..
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SANSCULLOT: chystam se tam za 14 dni tak pak muzu podat info. Z toho co jsem slysel termika od dvou odpoledne do vecera. Vic vetru na spici v usti neretvy v kiteclub Komin. Breh u kempu o dva metry slabsi. V tom kiteklubu si platis zazemi a clun, kterej prej pravidelne stahuje ke brehu. Prevazne tam je prej mirnej offshore.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    jezdil jste nekdo na Neretva? jak je to tam s parkingem a vetrem?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ADIK: jak rikas, skill k nezaplaceni a kdyz se to ucis sam tak kazda chyba = velky spatny
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: přesně tak
    ADIK
    ADIK --- ---
    Ja myslim, ze by se mel self start a self land ucit ve skolach. Ja se to naucil protoze jezdim casto sam a nechce se mi otravovat ostatni.
    Moznosti je nekolik, vzdycky zalezi na sile vetru. Kdyz jsem na spotu sam, tak si vzdycky nekam(strom, kul, auto, cokoliv ve spravny pozici) uvazu karabinu kam pripadne muzu draka (chickenloop) uvazat, hodit draka na ucho a v klidu si ho dojit polozit. Delal jsem to takhle mesic v Dakhle kde jsem byl mesic sam na opusteny plazi a je to naprosto bezpecny. Samo jde tak i startovat, ale musi na to dostatecne foukat aby drak drzel na uchu.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Loni, kdyz se rozjel silnej poryvovej vitr, jsem pristal odstrelem. Trochu srani s balenim v tom vetru, ale lepsi nez skoncit bez kitu v lese )

SOTEKCZ: nikdy jsem tak nestartoval, krome odneseni su draka do melky vody na rujane, tak nevim.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: lepší vždycky přistát za pomoci kůlu nebo stromů než odstřelem, ale přesně to ne taky napadlo
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    VIRUS31: Tak odstartovat sam neni zase takovej problem ne? Predpokladam, ze s 15kou clovek nejde do zadnyho brutalniho mordoru a v normalnim vetru to neni nic slozityho. Maximalne hrozi, ze kdyz se vic rozfouka, tak to clovek pak musi pristat odstrelem..
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    VIRUS31: aha, myslel jsem jestli neni nejakej problem s tema jednospirakam. Videl jsem prave, ze i od ozonu ty Alpha se dost prodavaj.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    HAUSNUMERO: na kite se zrejme ani tenhle rok nedostanu a prijde mi zbytecny to mit v batohu jen tak. Ostatni nevim, proc to prodavaj ) nicmene kdybych to umel odstartovat sam, tak si ho i necham na vodu, co mam za barakem. Leti to i v minimalnim vetru.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    VIRUS31: to vidam docela casto v inzerci. Proc se toho lidi zbavujou?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Poslu do sveta 15ku — Duotone Mono. Minimalne jetej drak - 8 dni. Muze byt i s barem (ne-click).
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ADIK: 5-7, ale spis min. Chvili jsme to tam honili a pak to padlo...
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: a foukalo tam dneska?
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: kamarad co spolu jezdime se chysta poslat dal ozone edge 11m. Vykonnostne jako 12
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Prosim nechcete se nekdo znavit foukacky 12. Za tyden jedeme do Francie a ja jsem zjistil ze ta uzavrena komora na vode je pro me moc velkej skill. Nezvladam to. Nebo nejakej tip nez zcihnu bazary. Diky!
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    U toho vybezku od parkoviste. Ale to spis proto, ze tady vzdycky kempime a kdyz foukne tak to vyndame.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam