• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: myslis do tech poryvu na 16m/s? :D

Osobne myslim, ze 12ka bude na hrane jezditelnosti a to je predpoved pro labut klidnejsi
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    ADIK: Kde se na té Labuti, prosím, startuje?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Já plánuji Dářko, jen nevím, zda vzít 17 nebo 13m.... Přece jenom je to kus od auta :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Ja se stavim s rodinou minimalne na cumendo, mame to od chaty 15km
    ADIK
    ADIK --- ---
    MIXXX: Labut
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Plánuje někdo na sobotu výlet na vodu někam po Čechách?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    🔴 LIVE: Full Power Tarifa! Big Air Kitesurfing Competition | Powered by Core
    https://youtu.be/MwWT8cOti58
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    foila sice mam ale uplne mne to nelaka :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    koukam na to - snad to vyjde
    ADIK
    ADIK --- ---
    středa Nechranice - přidal by se někdo?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    cau mam tu hodne zachovaly draky a umrou kdyz se mi tu budou valet dal. Posledni 3 roky nejety a kupovany jako starsi modely novy.

Airush Wave 9 2017 - 7k
    Airush Vantage 15 2017 9k

nebo dohoda

toto neni spam ale spis charita :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    PRDELOID: prodavame draky driv nez je treba oprav :) Navic pokud mas neco novejsiho vzdy je soucasti repair kitu i sada hadicek :)
    Nicmene tato bude ok , pokud souhlasi delka a sirka :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    čau boyz, poraďte pls, jak na foukačkách opravujete hadičky co spojují bán a špíry. Přijde mi to jako normální hadička, žádná raketová věda, vyměnit ji dokážu sám, ale jde mi o to, jakou koupit. V Pegasu jsem našel tohle, ale za 136,- mi ten kousek gumy přijde trochu moc
    Hyperflow 90 Degree Hose Fitting, 17cm - Pegas2000.cz
    https://www.pegas2000.cz/hyperflow-90-degree-hose-fitting--17cm/
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdar, nemate nekdo zbytnou pumpu? Idealne Praha. Diky!
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: je fakt dobrej no...a to o sobe rika, ze uz je na to starej a na mlady kluky nema :))
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: no všichni co tam soutěžili jsou profici a trenujou denně, pokud ne na vodě tak v gymu.
    V lednu jsem viděl Giela naživo a to když dával late back přes moje lajny v Cape Townu.
    Byl na desítce když všichni kolem byli na osmickach, super zážitek.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: zatim jsem viděl jenom pár rozjížděk, je to na dlouhej večer, ale určitě to stojí za to. hned na začátku dal Giel double loop - to je neuvěřitelný kam se to posunulo. Kdy se začaly skákat mega loopy? dva roky zpátky? a teď double nebo S... jako myslim, že už se to stává profesionálním sportem, protože na tohle už musí člověk trénovat téměř denně.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: Jj to je super ne? Me to prijde jako ten spravnej posun v tomhle sportu.
    Plus zase tenhle spot je na to perfektni, je to offshore flat.
    Takze se clovek nemusi stresovat s tim jestli odraz dobre nacasuje na vlnu, nebo jestli nebude pristavat do pekel.
    Co jsem se dival spis jim celou dobu jde o to chytit dobrej poryv pri odrazu.
    Kazdopadne se podivej na finale a co skace Giel Vlugt.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: je to prdel v jakym mordoru tam jezdí... 30-50knots draci jim skáčou jak politý živou vodou a 100m polety jsou běžný :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Btw kdyby to nekoho zajimalo, poprve double loopy and s loopy v soutezi - Lords of Tram ve Francii.

LIVE / Pro and amateur division
    https://www.youtube.com/watch?v=VHNj3QHF3p8&ab_channel=LordsofTram
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam