• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HAUSNUMERO: jj, je tam za strizovicema odbocka na posekanou louku. Voda dobra porad

ADIK: leda sbalit jeste ve vode i s kaprem na doma :)) se stestim by to snad slo i nastoupat nebo v nejhorsim vylizt nekde na tech rybarskejch flecich
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Takze voda asi nic moc cista, jsou tam sinice?
    A startujete na ty louce u Strizovic?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: když jsem odjížděl, tak jsem se zastavil na hrázi a tam to teda jelo parádně...o dobrý 2-3ms víc! tak asi příště sjedu po větru na hráz a pojezdim tam. Akorát co pak. Vylézt se tam nikde nedá, resp. dá se vylézt přímo na hráz, ale draka pak jedině hodit přímo do hospody:) a u hráze plavalo dobrých 10 kapříků břichem nahoru..:)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Jo, nic velkyho, ale melcina na uceni v ceskejch poryvech dobra. A kdyz clovek skonci na hrazi, muze vlizt rovnou do hospody :)

Predpoved nakonec moc nedopadla. V zakladu byly tak 3-6, odpoledne trochu poryvu. S 18kou sem si hodinku zaradil, pak mi ji zena utopila a zbytek dne suseni :))
    ADIK
    ADIK --- ---
    Labut...hele moc lidi tam nejezdi, jeste jsem tam nevidel vylozene narvano. Pravda je, ze vic jak 10ks uz by asi celkem narvano bylo :))
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    A o jakym spotu to mluvíte, že jsem tak smělej
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: aha nikdy jsem tam nebyl, ale nekdy bych chtel zkusit. Kolik se tam vejde lidi, aby to nebylo maso? Kdyby tam slo jezdit JZ nebo SV tak by ty slaky byly asi o poznani zajimavejsi co?
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: jinak nez na sirku se tam nejezdi, SZ je nejlepsi smer
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SHEFIK: podle predpovedi tam ma foukat SZ. Neni to tam maly jezdit na sirku?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: ve dve jsem tam...melo by se to rozjet
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Proc sem sam na mysticich? :)

Neco mi uniklo? Vypada to, ze se rozfoukava, zatim asi na velky pradlo
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Nejsem no. Zjistil jsem že na řešení je týden, což je dnes. Stihl jsem ryanu napsat a uvidím. Příště budu kontrolovat prkno hned na letišti. Mají tam na tyhle případy přepážky. Nebo stačí se i na letiště i vrátit stejný den, prý aby to mohli sepsat jakože člověk letiště neopustil.

Zajímá mě kolik tak můžu dostat ?

Prkno je karbonové a stojí nové 1600 Eur. A má jen jednu "malou" promacklinu 3cm v průměru na spodku. Ale těžko to půjde opravit aniž by to bylo vidět už kvůli barvě prkna.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    P0L0US: jestli jsi platil extra za prepravu prkna , tak urcite reklamace sluzby , nahrada skody . Predpojkladam ze sis ale zavazadlo prevzal a na letisti uz davno nejsi
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Ahoj, řešil jste někdo poškozený surfboard z letadla? Na co bych si měl dát pozor při řešení ?

Letěl jsem s ryanair a měl to jako sportovní vybavení. Prkno ma prorazeny kolečko cca 3cm v průměru.

To opravím ale štve mě ztráta hodnoty temer nove veci :-)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: me dost prekvapilo, ze lidi bylo docela "malo" na Rozkossky pomery z poslednich vetrnych dnu.. Po 16hood bylo ve vode 10draku a z toho 6 u hraze.

Super pojezdeni, ale s tou stabilitou se moc nenamlsej neni to pravidlo. Cim vic leto, tim horsi voda a mene vetru nebo vic vypinani ;)
    ADIK
    ADIK --- ---
    Rozkoš byla rozkošná :) byl jsem tam poprvé a byl jsem mile překvapený jaký byl vítr. Připadal jsem si jak někde u Baltu, jelo to krásně celý odpoledne a bez poryvů!!! Nejlepší vítr co jsem v čechách zatím jezdil.
    Bylo celkem vyprodáno, hlavně na flatu za náspem to je jasný, ale kdo někdy jezdil na Tarife, tak ho něco takovýho nemůže rozhodit.:)

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Dnes to škarohlídům nevyšlo a konal se úžasný pojezd. Akorat trochu ty špagety. V jednu chvíli jsme napočítali přes 50 draků na vodě. U nás jsem takový podmínky ještě nezažil. Takže kdo jste nejel, tak zamáčkněte slzu :-)
    ADIK
    ADIK --- ---
    SANSCULLOT: plzen nesmi chybet ve vybave nikdy! :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    JJ ROzkos je zradna - Kolem hradce minimalne dve ruce navolantu jinak to hazi dolevadoprava. A ve Skalici se uz nehne ani listecek - Kolikrat uz jsem to zazil? .)))
    Nicmene tohle by mohlo vyjit podlepredpovedi. Chce to ale jet s celou vybavou aby jel clovek na jistotu - 7, 10, 14, Plzen .)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SOTEKCZ: no jo, ale zase kde si lip zajezdis hodinu od domova? Ja to urcite risknu. Kdyz bude na spicce narvano, tak pujdu startovat do rosti tam vetsinou moc lidi nebejva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam