• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JAKKILLER: Mam semidry FZ 5/4, v nem je teplo. Kdyz davam pauzy, je pocitove chladneji. Na boty (6/5) a rukavice (4/2) jsem zvedavej, zatim jezdim bez. Mas nejakej trik, jak v pripade rukou/nohou pomoct teplu?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: ja to pouzival pri instruktorovani pokud jsem nejezdil a jen stal.
    Ta mikina je super, hodne pomuze predevsim proti windchillu, na jezdeni nevim.
    Prijde mi, ze je to moc tlusty IMHO kdyz jsi na vode tak by ti zima bejt nemela protoze se hybes takze staci jen neopren.
    Jezdil jsem na vode kdyz snezilo a mrzlo v 5/3 a s teplotou tela jsem problem nikdy nemel.
    Prsty na rukou a nohou jsou problem.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Kombo teplej neopren + neopren mikina, pouzivate nekdo? Drzi to vic teplo ve vetru v chladnejsim pocasi?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Teď Cold Hawaii games... Livestream je teda shit.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ted v nedeli.. u nas na placku (Sec) bude funet zapad. To nebyva dobry a vymejslim zalohu – Rozkos – je tam zapadni vitr ok?
    Startovaci plochu nepotrebuju, mam wing/foil.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: jj, bohuzel na to dneska nemam cas, tak to zkouknu ze zaznamu. ps: nechci vedet kdo vyhraje :))
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: dneska teda ta zajimava cast.
    ADIK
    ADIK --- ---
    jede se Tatajubafest

🔴 LIVE: TatajubaFest Big Air Kitesurfing Competition | Powered by Alchymist
    https://www.youtube.com/watch?v=7G8rRuGxCB0
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    BANANABOY: jezdim
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    VIRUS31: A ty jezdis s wingem ?
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: to ti nevim, zadny wing jsem tam nevidel. Obecne na Sardinii jich moc videt nebylo, to v CR na rybniku je jich vic.:)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: by me zajimalo, jestli tam (nebo i jinde) windsurfari hazou do jednoho pytle kite i wing nebo wing mezi sebe pustej.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: no my letos asi naposled, pac malej pude do skoly pristi rok a v sezone tam urcite nepojedem...
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: to dáš za trajekt s kajutou pro 4 lidi... jinak bez kajuty a dlouhá dodávka letos koukám 100E (Grimaldi) - holt zdražili :( do kempů nejezdíme, to jsou vyhozený prachy. lepší zajít místo toho na večeři. loni jsme za měsíc do kempu vjeli jednou omylem z pláže, tak jsme tam noc zůstali, jinak bezproblémovej parking většinou hned u pláže. ale byli jsme tam v říjnu, takže už to nikdo moc nehrotil, teď to asi bude horší.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Diky zajimavej spot. Tenhle rok to vidim asi spis jeste jednou na Grado, ale az bude postaveno, chtel bych vyrazit na Korsiku/Sardinii a projet to tam (na Korsice uz jsem byl a je to tam fakt super, takze tu bych klidne i zopaknul s T5 se zvedackou to bude jina parada nez s felicii + 2x rakev na strese ve 4lidech :D :D).

Me vzdycky nejvic odrazuje ta cena za trajekt, kemp za 27e/noc to je docela pohoda.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: To je nejak strasne malo ne? Mel jsem vzdycky za to, ze Sardinie je drazsi jak Korsika a ze to je kolem 300-400e za zpatecni cestu..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: dik za tip, ta Valledoria vypada lip pro deti :) vetru asi min, ale kdyztak hupsnem do dodavky rano a dame porto pollo

porto botte a porto pino jsme prave byli 6 let zpatky a za cely 3 tejdny zadna predpoved. Ze 4 dnu sem tam lital hodinu, pak sme to vzdali a jeli na sever.
    ADIK
    ADIK --- ---
    Treba Rena Majori, Valledoria, Mari Ermi, laguna ve Funtane, Porto Botte, Porto Pino a dalsi...asi vic fouka na jare/na podzim nez pres prazdniny, ale to bych tam stejne nejezdil, to tam musi byt hlava na hlave a vedro.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: jasny, more se musi taky zapocitat :)

ktery spoty? my jich tam par projeli, vcetne uplnyho jihu a nikde moc nefoukalo
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: jak to myslis, ze ti trajekt usetri 600km? To bys jinak jel po dne more? :))
    Jinak souhlas, ma Porto Pollu fouka asi nejvic na cely Sardinii. Blby tam ale je, ze na tom fletu vpravo od poloostrova smi jenom windsurfy. S kitem te zlincuji a vyhodi. A to i na podzim. V zime to mozna toleruji, to nevim. A na levo na kite spotu, kdyz fouka zapad, coz je tam nejcastejsi smer, tak je to tam pekna oranice. Obzvlast kdyz fouka silnejsi vitr. A pak tam byva taky pekne vyprodano...
    Takze pro me je tenhle spot jeden z horsich. Na Sardinii je x mnohem lepsich spotu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam