• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    HAUSNUMERO: dresy co ti potvrdi prislusnost ke stadu ste videli nekde jinde jeste? dobra pruda teda.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Nafotil jsem ještě co tu píšou a jestli to dobře chápu, tak parkování se platí jen za noc.

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Je to prespavaci
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    HAUSNUMERO: dik. Na parkovisti se da i prespat nebo je to jen denni?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    VIRUS31: Zítra na SZ se jezdí z Podersdoerfu. Jak je to v kempu nevim, ale na parkovišti u spotu se platí 18€ , pak 7€ vstup na pláž a 15€ rozlišovací dres. U parkoviště sprcha i záchody v ceně.
    Parkoviště Podersdorf am See https://mapy.cz/s/farazuzada
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    HAUSNUMERO: jeste jsem tam nebyl.. kam se tam jezdi, pls? A je potreba nejak predem booknout spot v kempu pro obytku?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Pojedem nejspíš Noisik neděle až úterý, nechystáte se někdo taky?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: jede to pekne ) jdu.
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: za rozbřezku ti to tam asi pojede;)
    jinak nejlíp vypadá Dářko
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: uz bys ho mel poridit )

ta Rozkos asi nic, ale Sec uz jede.. skoda, ze se to asi vyfuni pres noc. I tak ale dopoledne cekam dobrej luft (12 kt / wing).
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: nebo na vzducholoď a velký prkno. Třeba se to ještě zvedne.
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: to je max na foila :(
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    V úterý zvažuju Rozkoš jestli se ta předpověď nezhorší nebo spíš když se zlepší. Nechtěl by jste se někdo přidat?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: jeste ze ty predpovedi tak kecaj :)) Jel si tam nebo sis to rozmyslel?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: jo tak to máš asi čerstvější předpověď než já, no uvidíme, tak třeba zítra nebo pozítří na vodě.
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: spravna manzelka!
    Kazdopadne ja na ECMWF vidim max 5ms v hodinovym zobrazeni (dopo 2ms)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: ten déšť mě tam taky štve a radši bych jel ne-po, ale bohužel nám do toho házej vidle dětské tábory.
    Tři ze čtyř předpovědí ukazují, že si zájezdim aspoň se vzducholodí, takže musím. Manželka by mi nedopustila, kdyby se jezdilo a my byli doma.

ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: chtel jsem jet zitra dopo a odpo pojezdit, ale forecast ted vypada dost bidne na zitra - chcanec a malo vetru, tak mozna pojedu az vecer
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: napiš kdybys jel na Noisik, my pojedeme určitě, aby jsme tam byli zítra ráno.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: to bude rodeo tenhle smer...3-15ms jak to tam byva:) taky spis premyslim o Noisiku so-po
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SHEFIK: taky jsem koukal a možná bych jel, jestli teda nepojedeme už v pátek na Noisik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam