• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: to je přísný edit. to už jsem někde viděl. heheh. :D
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Jojo. Nechtelo se mi slapat Moldavu ;)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    CTIRY: hezký! Kdes byl Výsluní?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Dneska to slo. Vitr trochu masakr a prkno obcas stop&go a kotrmelec, takze rychle vystavenej. Jinak mistama vyfoukano, takze az to utaje, tak tyhle mista budou uplne holy. Chce to jeste dalsich 20cm ;)

K4STAN
    K4STAN --- ---
    Ja mam peaka4 8m a 13m a mam vahu okolo 95kg ( ted vypapany na 100kg ). Je to super kombinace ( pozuivam na snowkite lyze a na MTB landkite) . Tech 13m uzivim mnohem vice na tom MTB, na lyzich, kde je mensi odpor casto staci tech 8m. Ale zatim mam malo zkusenosti v horach. Kdyz se chces vytahnout do kopce mozna se ta 13m uzivi casteji.
    Idealne bych chtel jeste peaka 5m nebo 6m. TEch 8m mi prijde ze nad 25-30 uzlu uz nelita moc dobre.

Jinak mi peak prijde do CR super. Sam nastartujes , sam zbalis, je bezpecny, dobre zere poryvy ( nezazil jsem v CR stabilni vitr). Na skialpy uplne super kombinace z tech par zkusenosti co mam....

Ale mozna to vyplyva z toho ze mam nulove zkusenosti s komorou- mam jen foukacky a tenhle singleskin...
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: komora je nejlepsi investice :) a s vetsinou dnesnich komor se da jezdit na vode (uzavrenky)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: pro me to není do Čech. Rozhodla teda cena protože jezdím na foukackach a tohle je jen doplněk. Do komory se mi investovat nechce.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: mám zkušenosti s Peak4 13m. Je to super low wind drak, letí v ničem, dobře točí, dobře nosí. S menšíma osobní zkušenost nemám - nenašel jsem nikdy důvod lítat nestabilní singl skin když můžu jezdit stabilní komoru.:) single skin je dobrý do hor kvůli jeho transportním rozměrům/váze a přistavatelnosti, ale na normální ježdění bych ho nechtěl. a do čech už vůbec ne :)))
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Cau, mate nekdo zkusenosti s Peakem?
    Poridil jsem si Peak4 8m a premyslim v jakym vetrnym rozsahu mi bude stacit(snowkite).
    Mam kolem 90kg, LEI litam 10m 15-30uzlu a nad to 8m na vode.
    Cetl jsem ze tyhle single skiny jsou super v low windu.
    Zatim jsem ho jen na zkusenou zvednul na plazi asi v 20uzlech a tahnul dobre.
    Resim jestli si jeste poridit vetsi nebo neni treba.
    ADIK
    ADIK --- ---
    A Chorvatsko dva týdny zpět

Kitesurfing Ližnjan 9/23
    https://www.youtube.com/watch?v=w-0Gih3QNpE
    ADIK
    ADIK --- ---
    Rozkoš dnes
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: pockej na ctvrtek, to pojede vsude ;)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Naka voda zejtra z prahy a brzkej navrat?
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: krásně bylo
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Dneska jelo slušně Dářko a v pondělí to vypadá na jižní Rozkoš.

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: na Lo Stagnone od 2019 povinnou helmu a vestu, protože tam předchozí sezónu bylo několik smrťáků. Vesty prej kvůli tomu, že tam někdo dostal infarkt na vodě a jako příčina úmrtí bylo utopení..
    Údajně to tam kontrolovali policajti a za nedodržení tisíc € pokuta. Jestli to platí ještě teď netuším, už jsem tam od té doby nebyl.

A všude je to o majitelích, jejich prostor, jejich pravidla. Je to jak se vším na tomhle světě
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: vesty na Sicilii? Vzdyt tam je to melcina... na Nechra je to o majiteli louky/kempu, kterej z toho chce vytriskat akorat prachy.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADAM_SKIN: je to prý kvůli identifikací, kdyby se stala nějaká škodní událost, každej má svoje číslo a registraci.
    Jinak povinný helmy a vesty třeba na Sicílii a členství se platí taky na pár spotech. Z doslechu vím, že prej třeba na Nechranice, když chceš startovat z kempu.
    Mě to nijak neomezuje a individualitu nebo módu při ježdění neřeším. Líbí se mi tu, jsem tu rychle a je tu i celkem slušnej vítr.
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: nevim o jinym spotu kde by byly takovyhle pravidla...holt rakusaci, policejni stat, co bys cekal.
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    HAUSNUMERO: dresy co ti potvrdi prislusnost ke stadu ste videli nekde jinde jeste? dobra pruda teda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam