• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: no tak kdyz pan je fajnsmekr, tak to chapu, ze kazdej spot je malej :))

Popravde ja si vetsi spot moc predstavit nedokazu, tady muzes fakt do celyho zalivu, kdyz je predpoved.

My jezdili celou dobu u kempu, i ve slabsim vetru to bylo ok, zazemi pro deti, zena se mohla v klidu rozjezdit na melcine, ktera je tam nepravidelne i dal od brehu. Ja si nastoupaval a dvakrat dal safari smer komin, po ceste potkal tak 3-4 kity. Vlny me vubec nevadily, nekde sou vetsi, nekde mensi. Dobry u toho spodniho spotu je, ze u toho ostruvku pres lagunu se zveda vitr, takze do skoku muze clovek jit, co hnedy trenky dovoli.

Takhle vyjezdenej sem popravde nikdy po dovce nebyl, kolikrat sem si pral at uz nefouka, abych nemusel hledat vymluvy :)) bylo tam proste vsechno - flat, vlny, skoky, safari, panoramata, melciny...
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: jj jezdili jsme jenom na komínu, u kempu je slabší vítr. já dny kdy fouká na mávavou 13 nepočítám za ježdění.:) samozřejmě můžeš si nastoupat víc na vodu a být tam téměř sám, ale krása tohohle spotu je v tom fletu u břehu a ten je malinkej...když se tam točí 10 borců co skáče hlava nehlava, do toho se tam motá nějakej školák a pak lidi co jdou do/z vody, tak je o zábavu postaráno.:) jezdil jsem proto třeba na řece, kde je taky pěkná rovná voda, ale tam je ledová voda a když člověk hodí držku a nikdo mu nekryje záda, tak může být po boardu.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: skoro mi prijde, zes byl uplne nekde jinde :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: myslim, zes ten potencial spotu jeste neobjevil celej :)

Jedem v cervenci, chytli sme vedra a slunce, tak nam foukalo opravdu kazdej den. Pravda, nekdy na 13ku a machani, ale foukalo. Ale chapu, ze v cervnu to muze bejt jiny, vetsinu dnu je to termika odvisla od slunce a jasnyho pocasi.

Spoty tam jsou dva vedle sebe (predpokladam, ze si lital na kominu) a ta plocha nejen mezi nima, ale v celym tom zalivu je obrovska, nekolik km2. Chce to dostat se od brehu a samozrejme to chce hlidat vitr. Kdyz vypnul vitr, domachal sem v klidu na spodni spot, zatimco uz tam jezdila rescue boat pro lidi z komina.

Kempovat se da v kempu primo na spodnim spotu, pesky je to asi 10m pres silnic na spot :) kolik stoji netusim, my byli vedle ve vesnici a tech 10 min cesty na spot na zarucenej vitr a skvely jezdeni mi vubec nevadilo. Naopak, mel sem toho plny kecky a se slzou v oku nektery dny musel vynechat, nebo predat kite zene/starsimu synovi.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: to planujete hodne dopredu :) my mozna pojedeme, ale termin je ve hvezdach. Loni jsme tam byoi prvne druhou polovinu cervna a teda spot je super, pravdepodobnost vetru velka (rozhodne nefouka denne), ale bylo tam teda natriskano....nekomu to nevadi, me to trochu prudilo, kdyz se musis porat koukat dokola kdo kde skace, kde se mota skola atp. Ten spot je malinkej, staci 50 kitu a je to peklo. A to tam bylo denne kdyz foukalo.:( pry to co tam letos bylo v cervnu, predchozi roky bylo jenom o prazdninach. Je to vic avic proflakly. Dalsi prudou je nemoznost kempovani na spotu, takze bud jezdit do predrazenyho kempu nebo se zasivat v kopcich nebo do Bosny. Kazdopadne se musi denne jezdit, takze neni uplne pohodicka.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Caute, kdyby nahodou nekdo s detma na deltu Neretvy v Chorvatsku, prvnich 14 dnu v cervenci, dejte vedet :) Fouka kazdej den, dopoledne koupacka a paddle. Pro velky uspech budem pristi rok opakovat :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    The young Brazilian who built his own kiteboarding kit https://www.surfertoday.com/kiteboarding/brazilian-diy-kiteboarding-kit
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: MAS NOVEJ KITE?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Ahoj, již nějaký čas se mi stane že přijdu k vodě a zjišťuji že přístupy u vody, stromy atd. nejsou moc dobrý pro samostatný start, ale s parťàkem by to šlo popřípadě by odpadlo riziko.
    Takže měl by někdo jako já se stejným problémem, chuť se čas od času sčuchnout, ideálně jižní Čechy, Příbram.
    Samozdrejmě nějaký zkušenosti s kontingenty by byla super ale můžu i zaučit. Dižtak do pošty pls.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    Kdyz uz tu jede bazar, tak mam dva uplne nejety kajty. Rok 2019. Airush union 7 a 9m s barem na fb jsem to nabizel za 15k.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Kdybyste měl někdo bar (komplet, čikn, lajny) na north, tak bych měl zájem.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    PRDELOID: Diky za nabidku, 10 let staryho draka uz mam, pri prvnim behu na rujane jsem ho rupnul a jel k plachtarovi.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    CHARVYBURGER: co north rebel 14. (2014), ale pozor, s novejsim trust barem (myslim 2018) a novejma lajnama?
    ADIK
    ADIK --- ---
    Poustim Ozone Hyperlink V2 9m a Hyperlink V3 13m kdyby mel nekdo zajem.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Diky za tipy! Nahodou nekdo tu nepoustite 10,13m (9,12m) foukacky s barem? Pomalu se po necem koukam, ale nespecham.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Na konci Rijna budu v Tarife.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: to by mel fungovat jeste Egypt ne? Jinak by sla i Sardinie, ale tam to chce auto a jezdit za vetrem.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    CHARVYBURGER: dorucuji Tarifu :) mam tam ceskou spojku i s ubytkem a novym vybavenim na kite
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Cau! Par let jsem kvuli nemoci nekitoval, mam stary vybaveni a chtel bych se do toho znova pustit. Meli byste nejakej tip na podzimni (konec rijna) kitovacku u more? Vzal bych i deti. Napadl me Rhodos nebo Sicilie? Pujcil bych si tam vybaveni a mozna dal i nejakou hodku kurzu. Da se? Diky!
    ADIK
    ADIK --- ---
    EKIM:
    HAUSNUMERO: diky za report
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam