• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---

BUBLINATOR: jo to je pravda jen nedavej obri velikosti jako je treba ten pes......

jinac trepes pitchoviny ohledne tech profiku a neprofiku a to i finston nebo jake ma nyxID ... zkratka vite houby a kecu mate plnou drzku ..... uz sme tady vsechno na toto tema rozebiraly.....

JANQ: dobra opravdu..... hned bych ji soupnul do fotobanky

FINSON: takze jeste jednou zrovna ty tu ses celkem od zacatku pruder do me osoby takze si myslim ze by sis mel pamatovat muj nazor na tudle zalezitost a nekecat tady bludy.......
      BUBLINATOR
      BUBLINATOR --- ---
      ted kdyz koukám na pravidla diskuze tak můžu napsat cokoliv hlavně když k tomu bude fotka která mě baví a nebude to smazáno;) to je legrace;)
      BUBLINATOR
      BUBLINATOR --- ---
      a tak snad ještě jednu... moje úžasná pidi sestřička
      FINSON
      FINSON --- ---
      JANQ: Děkuji za potěchu oka :-)
      BUBLINATOR: Hezká.

BUBLINATOR: Dneska jsem ve formě.
      BUBLINATOR: To je ale hodně zákeřné!

BUBLINATOR
      BUBLINATOR --- ---
      a ještě tuhle, k tomuhle bych řekl že je vysoce neprofesionální vyvolával jsem si ji sám což byla moje první zkušenost tohoto druhu .. a jak je krásnááááá
      JANQ
      JANQ --- ---
      2FINSON...dekuju
      JANQ
      JANQ --- ---
      tak jeste podle me hodne povedenou fotku.....

FINSON
      FINSON --- ---
      JANQ: Imho je tahle fotka stejně dobrá jako ta ZABIASova, i když není od profíka ;-)
      JANQ
      JANQ --- ---
      Oly 4000 je Olympus 4000 Zoom:).............jinak tohodle AirForce One jsem fotil s vedomim ze po me okamzite vystartuje CIA agenti ktery to letadlo doprovazeli...a taky ze jo,ale ujel sem jim......
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      JANQ: no jo tak to muzes na zaberech vice makat :) to ja ho blejsknul na ceste do letadla a to velice rchle a nenapadne ..... :) lol

jinac jaky oli 4000 ... ??? o cem to mluvis? :)
      JANQ
      JANQ --- ---
      kdyz jsme uz u tech letadylek...pracuju na letisti,tak k nim mam pristup:)

ORTIGA
      ORTIGA --- ---
      CNV: Prazdne misto volalo po napisu "Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka..."
      NEPH04
      NEPH04 --- ---
      CNV: das mi k tomu sloganu prava? muzu ho pouzit? :)
      ZABIAS: za kolik prodas tuhle fotku?

ja budu bohateeeeeej :-DDD
      CNV
      CNV --- ---
      To prázdné místo nahoře úplně volá po nějakém nápisu. Třeba "ČSA vám dává křídla" - k tomu logo, vytisknout na plakát a šup s tím na zeď!
      NEPH04
      NEPH04 --- ---
      ZABIAS: ta tvoje fotka je profi? jenom ze zvedavosti... :)
      jestli autor nevyzaduje muj komentar, je mi to burt.. nemusi to cist...
      dal ji sem aby se vytahoval?? to tezko...

ZABIAS: tuhle foto koupi CSA.. znam tam par lidi..dam jim kontakty, urcite to budou chtit na plakat... :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam