• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Nepodařilo se načíst diskuzi.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: OK, je fakt, žes napsal něco o tom, že amatéři fotografii taky něco dali. Tu tvoji fotku už nehodlám rozebírat, napsal jsem k tomu dost.

ZABIAS: Co jsem dal já? Na tohle paměť nemáš? Smůla, nemám na swebu moc místa, už jsem to smázl. Ale jestli budu mít čas a náladu, něco přes víkend nafotím - speciálně pro tebe.
    JANQ
    JANQ --- ---
    a zbytecek rodinky na stejne dovolene,viz nize...

JANQ
    JANQ --- ---
    Tady jedna z dovolene Fuerteventura 2003....kritiku snesu:)

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BUBLINATOR: čí? jj to je presne ono takhle pls vsechny dik moc :)
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    už vím co sem chtěl napsat!!;) já že jen mi trošku vadil ta negativní antiamatérská reakce na tu fotku krásný holky ve svatebnim
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: zmrseny barvy jo ... nekomu se to libi nekomu ne...
    jinac cos dal ty? :)

viz:
    GROK:
    ZABIAS:

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: HELE NA TO SI PAMATUJU A STOJIM SI ZA SVYM (I KDYZ FOTKA VZNIKLA KDYZ SEM JESTE NEODMATUROVAL....) ale hlavni co sem teda psal bylo to o ceske fotografii a postoji amateru v ni ? to si nepamatujes?
    to je oc tui jde a ne o to ze ste me vyprudily nejakou vetvickou o kterou tam vazne nejde (mimo to nebyla jedna zejo on dav v lese nevyfotis jinak nez ze nekdo ma nejakou vetev az hlavou....)

BUBLINATOR: sry diky za prispevky ale tadle je moc velka prosim smaz ji sam a nahrad jinou mensi (pokud mozno samo stejnou)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: Pamatuju si ve zkratce tohle:
    Dals sem několik fotek se základníma kompozičníma chybama a strašlivě zmršenýma barvama ve fotoshopu. Na jednu z těch největších chyb jsem tě upozornil, na což jsi reagoval prohlášením, že tobě to nevadí, že v tom frmolu se to nedalo vychytat a že ta fotka je dobrá, že my ostatní jsme amatéři, co tomu nerozumí a ať ukážeme něco svýho.
    Naprosto logicky jsem z toho vyvodil, co jsem napsal dneska (dal bych sem odkaz, ale už jsi ten můj příspěvek smazal), navíc jsi tuhle dedukci zcela bezdůvodně označil za blud.

Pokud jde o shazování jiných a sebeukájení, zkus se zamyslet, kdo zde používá výrazivo jako trepes pitchoviny, bludy, vite houby, mate plnou drzku kecu atp.
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    neco sem chtel napsat asi chytrého nebo něco bohužel nevzpomenu si ale ten obrázek sem asi dám stejně a taky nevím co mám napsat abyste s nim dělali ale chci aby se líbil;)
    CNV
    CNV --- ---
    ZABIAS: Jelikož jsem profesionální logopedka, tak rozdíl mezi ftipně a vtipně znám. Je to jedna z méně obvyklých paralálií. Stav se v poradně, něco s tím určitě uděláme :)

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Dnes mam vystavu mejch ujetin je to soukroma ne moje akce ale pote ji budu vystavovat nekde verejne samozrejme vas vsechny pozvu tady mala ukazka:

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: zaverem tedy... muj nazor na profiky a ametery si tedy pamatujes spatne.... vetu kterou sem se shodil si spatne pochopil (tudis ja ji spatne napsal...)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: nebyl, dks

FINSON: jako neurazej se ale sme se o tom fakt bavily a nebavi me se opakovat kor kdyz to jeste musim psat :) nejaky shodil neshodil fakt nechapu jako na co si tu hrajou? jinac sem slysel nazor ze o tomhle je presne nyx shodit ostatni sebe ukojit .... ale neni to zas tak pravda par klubu je tady kvalitnich ktery na todle nejedou ...sory
    FINSON
    FINSON --- ---
    Btw. v nadpisu ankety je hrubka - správně je zúčastnit se - to asi nebyl záměr, že?
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: Právě proto, že si tvůj názor dobře pamatuju, jsem tě chtěl požádat, abys ty moje bludy vyvrátil, ale shodil ses sám v tom samém příspěvku (zkratka vite houby a kecu mate plnou drzku), proto už to dál nebudeme rozebírat, opravdu to nemá cenu.

Takže si ty naše ftipné pitchoviny pěkně promaž a já jdu zase prudit jinam.
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    BUBLINATOR: best! nejlepsi foto za dlouho dobu co tu bylo :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    * nová anketa
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CNV:
    NEPH04:
    ORTIGA: ftipne ale neco takoveho sem chtel slyset.... (sem zvedav kolik z vas mi vycte F u slova ftipne? by me zajimalo kolik z vas zna rozdil mezi slovem ftipne a vtipne......)

NEPH04: fakt nechapu co mate porad stim slovem profi ste tim nejak nemocny (treba ze vnicem nejste ..?) :( .... musi to cist vtom je ten problem ponevadz je autor a jako takovyho ho zajima kritika .. ael paklize ji nevyzaduje proc mu ji davat? asi nechapes vid??? ... skoda nevim jak bych ti to jinak vysvetlil.....

neodpovedel proc ji sem dal ja myslym ze si znas delal prdel..... (a nebo nas zkousel teda coz je to same....)

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BUBLINATOR: jo na todle sem zapomel tadle je nej ... fakt me pritahuje... ale nenapsal sis o nazor takze sory ale fotek si sem dal moooc takze laskave jeste pis co snima.... takove efekty co se ti povedly u prvni zvetseniny zkratka mnoho umelcu dela neustale naschval... :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

BUBLINATOR: jo to je pravda jen nedavej obri velikosti jako je treba ten pes......

jinac trepes pitchoviny ohledne tech profiku a neprofiku a to i finston nebo jake ma nyxID ... zkratka vite houby a kecu mate plnou drzku ..... uz sme tady vsechno na toto tema rozebiraly.....

JANQ: dobra opravdu..... hned bych ji soupnul do fotobanky

FINSON: takze jeste jednou zrovna ty tu ses celkem od zacatku pruder do me osoby takze si myslim ze by sis mel pamatovat muj nazor na tudle zalezitost a nekecat tady bludy.......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam