• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      FINSON: zaverem tedy... muj nazor na profiky a ametery si tedy pamatujes spatne.... vetu kterou sem se shodil si spatne pochopil (tudis ja ji spatne napsal...)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      FINSON: nebyl, dks

FINSON: jako neurazej se ale sme se o tom fakt bavily a nebavi me se opakovat kor kdyz to jeste musim psat :) nejaky shodil neshodil fakt nechapu jako na co si tu hrajou? jinac sem slysel nazor ze o tomhle je presne nyx shodit ostatni sebe ukojit .... ale neni to zas tak pravda par klubu je tady kvalitnich ktery na todle nejedou ...sory
      FINSON
      FINSON --- ---
      ZABIAS: Právě proto, že si tvůj názor dobře pamatuju, jsem tě chtěl požádat, abys ty moje bludy vyvrátil, ale shodil ses sám v tom samém příspěvku (zkratka vite houby a kecu mate plnou drzku), proto už to dál nebudeme rozebírat, opravdu to nemá cenu.

Takže si ty naše ftipné pitchoviny pěkně promaž a já jdu zase prudit jinam.
      NEPH04
      NEPH04 --- ---
      BUBLINATOR: best! nejlepsi foto za dlouho dobu co tu bylo :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      * nová anketa
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      CNV:
      NEPH04:
      ORTIGA: ftipne ale neco takoveho sem chtel slyset.... (sem zvedav kolik z vas mi vycte F u slova ftipne? by me zajimalo kolik z vas zna rozdil mezi slovem ftipne a vtipne......)

NEPH04: fakt nechapu co mate porad stim slovem profi ste tim nejak nemocny (treba ze vnicem nejste ..?) :( .... musi to cist vtom je ten problem ponevadz je autor a jako takovyho ho zajima kritika .. ael paklize ji nevyzaduje proc mu ji davat? asi nechapes vid??? ... skoda nevim jak bych ti to jinak vysvetlil.....

neodpovedel proc ji sem dal ja myslym ze si znas delal prdel..... (a nebo nas zkousel teda coz je to same....)

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      BUBLINATOR: jo na todle sem zapomel tadle je nej ... fakt me pritahuje... ale nenapsal sis o nazor takze sory ale fotek si sem dal moooc takze laskave jeste pis co snima.... takove efekty co se ti povedly u prvni zvetseniny zkratka mnoho umelcu dela neustale naschval... :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---

BUBLINATOR: jo to je pravda jen nedavej obri velikosti jako je treba ten pes......

jinac trepes pitchoviny ohledne tech profiku a neprofiku a to i finston nebo jake ma nyxID ... zkratka vite houby a kecu mate plnou drzku ..... uz sme tady vsechno na toto tema rozebiraly.....

JANQ: dobra opravdu..... hned bych ji soupnul do fotobanky

FINSON: takze jeste jednou zrovna ty tu ses celkem od zacatku pruder do me osoby takze si myslim ze by sis mel pamatovat muj nazor na tudle zalezitost a nekecat tady bludy.......
      BUBLINATOR
      BUBLINATOR --- ---
      ted kdyz koukám na pravidla diskuze tak můžu napsat cokoliv hlavně když k tomu bude fotka která mě baví a nebude to smazáno;) to je legrace;)
      BUBLINATOR
      BUBLINATOR --- ---
      a tak snad ještě jednu... moje úžasná pidi sestřička
      FINSON
      FINSON --- ---
      JANQ: Děkuji za potěchu oka :-)
      BUBLINATOR: Hezká.

BUBLINATOR: Dneska jsem ve formě.
      BUBLINATOR: To je ale hodně zákeřné!

BUBLINATOR
      BUBLINATOR --- ---
      a ještě tuhle, k tomuhle bych řekl že je vysoce neprofesionální vyvolával jsem si ji sám což byla moje první zkušenost tohoto druhu .. a jak je krásnááááá
      JANQ
      JANQ --- ---
      2FINSON...dekuju
      JANQ
      JANQ --- ---
      tak jeste podle me hodne povedenou fotku.....

FINSON
      FINSON --- ---
      JANQ: Imho je tahle fotka stejně dobrá jako ta ZABIASova, i když není od profíka ;-)
      JANQ
      JANQ --- ---
      Oly 4000 je Olympus 4000 Zoom:).............jinak tohodle AirForce One jsem fotil s vedomim ze po me okamzite vystartuje CIA agenti ktery to letadlo doprovazeli...a taky ze jo,ale ujel sem jim......
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      JANQ: no jo tak to muzes na zaberech vice makat :) to ja ho blejsknul na ceste do letadla a to velice rchle a nenapadne ..... :) lol

jinac jaky oli 4000 ... ??? o cem to mluvis? :)
      JANQ
      JANQ --- ---
      kdyz jsme uz u tech letadylek...pracuju na letisti,tak k nim mam pristup:)

ORTIGA
      ORTIGA --- ---
      CNV: Prazdne misto volalo po napisu "Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka, Fotobanka..."
      NEPH04
      NEPH04 --- ---
      CNV: das mi k tomu sloganu prava? muzu ho pouzit? :)
      ZABIAS: za kolik prodas tuhle fotku?

ja budu bohateeeeeej :-DDD
      CNV
      CNV --- ---
      To prázdné místo nahoře úplně volá po nějakém nápisu. Třeba "ČSA vám dává křídla" - k tomu logo, vytisknout na plakát a šup s tím na zeď!
      NEPH04
      NEPH04 --- ---
      ZABIAS: ta tvoje fotka je profi? jenom ze zvedavosti... :)
      jestli autor nevyzaduje muj komentar, je mi to burt.. nemusi to cist...
      dal ji sem aby se vytahoval?? to tezko...

ZABIAS: tuhle foto koupi CSA.. znam tam par lidi..dam jim kontakty, urcite to budou chtit na plakat... :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam