• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      SYMBIO2
      SYMBIO2 --- ---
      CNV: fandím ti :))
      STERN
      STERN --- ---
      CNV: Proc ti to ten pablb porad maze?
      CNV
      CNV --- ---
      Zabijáku, ten poslední příspěvek, který jsem sem dala, měl fotku a ta fotka byla dokonce moje vlastní dílo, nikoli zkopírovaná z netu, KDE JE?! Ty psychicky nevyrovnaná a fotograficky neschopná cenzorská zrůdo, když už vyhlásíš nějaká pomatená pravidla, řiď se jimi i ty sám. Jsi-li toho ovšem schopen.

(aby opět nedošlo k nějakému politováníhodnému omylu, následující foto je opět moje dílo a jelikož jsem splnila pravidla, předpokládám, že příspěvek tu zůstane)
      PETTA
      PETTA --- ---
      SYMBIO2: diky :o)
      SYMBIO2
      SYMBIO2 --- ---
      tady se clovek vzdycky pobavi :))
      SYMBIO2
      SYMBIO2 --- ---
      PETTA: moc se mi libi ,vlastne jako vsechny tvoje fotky :)
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Fuj to je ale hnusne sterilni fotka...

BERNIE: Krasa!
      PETTA
      PETTA --- ---
      ZABIAS: jenom jedna vec, jak mam diskutovat o fotkach, ktere jsou pocmarane www.fotobanka.cz????? muj rozum ani ocni nad nimi nemohou diskutovat, jelikoz na nich bohuzel nic nevidim a ani k videni neni, leda www.fotobanka.cz a bohuzel to je dosti od veci diskutovat o tomto serveru....
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      LEXIK: pekne
      BERNIE: mysli si co chces ze sem nedas neco poradneho to me mrzi

JINAC SEM DOSEL K ZAVERU ZE NA VAS KASLU UZ VAS O NICEM PRESVEDCOVAT NEBUDU ...... DIKUZI ZKRATKA BUD NADALE DRZET JA A KDO SE PRIDA JE VITAN ZBYTEK AT SOU TREBA KAZISVETI :) LOL TAKHLE
      BERNIE
      BERNIE --- ---
      ZABIAS: ok, peace ... uz sem nepachnu, alespon ne formou vlozeni prispevku ... ale rad se prijdu zasmat ... .

Kdyz se Ti cely svet zda divny, vsichni lide zvlastni, jako by se kazdy zblaznil ... vis co se stalo ? Zblaznil jsi se ty sam ... .
      LEXIK
      LEXIK --- ---
      Místní prostor se zdá býti zvláštně zakřiven, neboď debilem se zde jeví, kdož se zde jakkoliv projeviti ráčí ... :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      BERNIE: jako fakt se bavis? ze se na to nevyseres opravdu akorat mi kazis to o co se snazim ....
      ORTIGA
      ORTIGA --- ---
      Ty pyco, to je mazec, za kolyk ji muzu myt?
      BERNIE
      BERNIE --- ---
      Tuhle fotku jsem fotil pro jednu reklamni agenturu, dostal jsem za ni 1800 Euro a zakazki na dalsy pulrok. Chtel bich vedet, jak na vas pusoby, snazil jsem se ukazat prirozenou krasu divki, jejich oci, viuzit jednoduchosti stredove kompozyce a podrazdit pozorovatele cervenym svetrikem ... .

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN: uz to konečně pochop !!!!!!!!
      STERN
      STERN --- ---
      Ja to tady vubec nechapu?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      BUBLINATOR:
      BERNIE: aha po 10tem precteni sem pochopil: bublinkator zkratka oznamuje ze nechape.. nevim ale koho to zajima ?? jo kdyby se zeptal zabias co si tim myslel prosim... ale to sme porad u toho stejneho vasi nechuti se podilet na necem o co se tady snazim ... :(
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      BERNIE: a nechapu proc sem hazis takove fotky jako je veverka mas svejch zalezitosti dost takze ven snimi .. nejakou vystavicku knihu ...
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ORTIGA: případná úpoznamka uz me to taky napadlo ale jde o to ze ty lidi tady kecaj o vecech o kterejch klub neni obcas neodolam a odepisu a pak to vse mazu....
      PETTA
      PETTA --- ---
      formular :o))
      PETTA
      PETTA --- ---
      MACHALIK: spatny uvodni formula? :o))))))))))))))))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam