• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: Já jen, že jiným smažeš příspěvek i s fotkou, tak mě zajímalo, jak to s těmi pravidly vlastně je. Kdybys je dodržoval ty sám, tak jakkoli jsou ta pravidla zvrhlá, toho rejpání v poslední době bych se třeba i zdržel.
    Teda když už to bereš jako rejpání, nebudu ti to vyvracet, ačkoli původně jsem byl opravdu jenom zvědavej.

ZABIAS: Anketa, do které déle jak týden nikdo nezahlasoval, je zralá na uzavření.
    ILLEA
    ILLEA --- ---
    zabias:mno v pohome je to sumak.o))jen me te bylo lito v tu chvili,o)))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    stejne sem lidi pisou i bez dilek
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FINSON: mimo to nedelej ze sebe hovado vis moc dobre (ponevadz sem chodis) jak to myslim... :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    spsi mi poradte kdy mam uzavrit anketu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ILLEA: no respekt mam ale ne od vsech coz ukazuje ze holt nekdo tady ukaji jenom svoje nedoceneni.. :)

FINSON: psal sem kaslu vam (ti ) na to delejte si co chcete stejne svami nic nezmuzu .....
    PETTA
    PETTA --- ---
    ILLEA: jaky si to udela takovy to ma :o)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PETTA: Tento klub je absolutisticky monarchistický.
    ILLEA
    ILLEA --- ---
    teda to sou boje ,oDD dyk chudak zabias nema kousek respekta.oDDDD
    PETTA
    PETTA --- ---
    heledte a tady se jako zmenil majitel klubu nebo co, driv to tu bylo jiny uplne jiny pro mlady fotografy co chtej ukazat svoji tvorbu, woe komunisticky kluby me fakt nebavej...
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: Takže pochopil jsem dobře, že:

a) musí se sem pastovat k příspěvku fotky
    b) k fotce musí být komentář
    c) k fotce musí být dotaz, co na ní mají ostatní hodnotit

Vše, co nesplňuje tato pravidla je OT a bude se mazat. Je to tak? Pokud ano, aktualizuj pravidla v záhlaví klubu, ať všichni vědí, na čem jsou, zatím je tam věta dej dílko a piš co chceš.
    Porušuješ pravidla, která jsi sám stanovil.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    hele jako sory lae ste v poradku? jako slecna CNV mi nadava ja ji vysvetlil ze ot tady nema co delat proto sem to smazal... no nechape - kaslu - jestly mi chce nadavat ....
    CNV
    CNV --- ---
    Mám to uložené. Jestli to zase smaže, udělám jen Ctrl+C Ctrl+V :P
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    CNV: fandím ti :))
    STERN
    STERN --- ---
    CNV: Proc ti to ten pablb porad maze?
    CNV
    CNV --- ---
    Zabijáku, ten poslední příspěvek, který jsem sem dala, měl fotku a ta fotka byla dokonce moje vlastní dílo, nikoli zkopírovaná z netu, KDE JE?! Ty psychicky nevyrovnaná a fotograficky neschopná cenzorská zrůdo, když už vyhlásíš nějaká pomatená pravidla, řiď se jimi i ty sám. Jsi-li toho ovšem schopen.

(aby opět nedošlo k nějakému politováníhodnému omylu, následující foto je opět moje dílo a jelikož jsem splnila pravidla, předpokládám, že příspěvek tu zůstane)
    PETTA
    PETTA --- ---
    SYMBIO2: diky :o)
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    tady se clovek vzdycky pobavi :))
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    PETTA: moc se mi libi ,vlastne jako vsechny tvoje fotky :)
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Fuj to je ale hnusne sterilni fotka...

BERNIE: Krasa!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam