• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      DRAGON: krom toho opravdu nechapu jak si nekdo zvas muze po tom co mi tady davate za negace dovolot prijit a chlastat moje vino takhle vam to reknu doufam ze vam pomohlo o sobe ve vasich snech najit pravdu
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      THRASHER: hlavne velka lez zejo zadnej lolecek

DRAGON: jasne tak jako se neumis predstavit tak ttak si vymejslis takovoudle vetu sem nikdy nerekl nahlas ani nenapsal ... debatovat ani snikym nehodlam jako nekteri jen jsem rekl jak sem psal kdybych vedel kdo presne si tak bych ti rekl co si o tobe myslim pekne mezi 4 ocima a ver tomu zadna debata by to nebyla .. zkratka sme tim banem nasral. a ukazal si co a jak....
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ZABIAS: sorry, ja sem se ti chtel normalne predstavit, ale kdyz sem na vlastni usi poslouchal ty perly, cos vypoustel pri uvodni "reci", tak sem si rek ze na to radsi seru, predstavim se jako Kamil, co foti auta a budu hrat s lidma fotbalek a pit tvoje vino.

Nektery debaty proste jsou ztrata casu, recese nerecese ;)

a tvoje veta "ste uplny hovada, ty magore, ja na nyxu ruluju, beru z vas nejvic a mam zakazky!" mi stacila na to abych se usmival az domu :DD
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ALESH: treba vas neco naucej :) hehe
      ISIS
      ISIS --- ---
      ALESH: tak to rozhodnopandě! :D
      ALESH
      ALESH --- ---
      tohle by taky mohlo byt zajímavé :-)
      CNV
      CNV --- ---
      Netroškař, dej sem odkazy na všechny galerie, vždyť jsou skvělý všechny, ne jen Šustova: http://www.skolamichael.cz/index.php?sub=Hvgix5iz&id=KCvzIv5y
      STERN
      STERN --- ---
      ALESH: Ja zapomel:)
      ALESH
      ALESH --- ---
      STERN:kazdeho kdo studoval u http://www.skolamichael.cz/index.php?goto=fotos&id=5 berou na FAMU bez prijimacek:-)
      STERN
      STERN --- ---
      SLEEPY: Jo vis hovno protoze jak sem se dozvedel tak mistr uz ve tvem veku mel prijem 80-120k mesicne a proto opustil famu....bohuzel nikomu neni znamo jak se tam dostal.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      SLEEPY: myslim ze prave radsi nic nerikej protoze vis hovno a taky to podle toho zni ;)
      OCTOPUSS
      OCTOPUSS --- ---
      STERN: je to Jesus! nobody fucks with the jesus!
      LEXIK
      LEXIK --- ---
      To já zase slyšel, že se DRAGON: po jedné návštěvě Heřmanky teď bojí navštěvovat Holešovice .. ! :)
      THRASHER
      THRASHER --- ---
      nyx by měl na ty blitky vydávat spešl pytlík hned na úvodní stránce.
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Jo ja dragona jednou videl a vubec se mi nelibil...takovej podlej malej opilec co mlati holky!!!
      SLEEPY
      SLEEPY --- ---
      ja bych rekl, ze ten ban byl (a je) naprosto smysluplny a logicky.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      DRAGON: hele a zes mi neco nerek do oci? na to asi nemas co ;) krom toho skoda ze sem nevedel ze si dragon hned bych stebou hodil par vet a to hlavne ohledne nesmyslneho banu na tve diskuzi fotobazar...... protoze to je svinarna nejvetsiho kalibru ... no skoda holt si srab coz sem taky nevedel .....
      STERN
      STERN --- ---
      ALESH: Tyjo a ten alkac v druhem planu.
      ELIS
      ELIS --- ---
      A my sme se nudili vedle v Roxy... sakra...
      ALESH
      ALESH --- ---
      Dragon se na vernisáž mistra Z. pěkně vyfiknul :-)

DRAGON
      DRAGON --- ---
      bylo ;))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam