• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZABIAS: mne fakt mrzi, ze sem to nenatocil potaji na video, bys konecne zavrel hubu
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Tak jo sme na tebe vsichni rvali a mlatili te....pohoda.

Apod bod dve....jak je to s tim famu co mas v zivotopise?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    NAVALTE RADSI FOTKY !!!!!!!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DRAGON: tak ste si to pekne odsvedcily muzete se vzit za ruku a jit... ponevadz ja a zase mi znami vime svy.. .:)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: prave ze fakt nevim co stoho mas. ale to ze si rval ti rekne vice lidi koneckoncu zetejme se DRAGONA (i kdyz uz vime co je zac... takze se zetej jinejch co tam byly... :) me by to jako ani nenapadlo ti to napsat kdyby se me na to ty lidi neptaly...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    STERN: potvrzuji celou tvou vypoved :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZABIAS: nelzu a Stern je mi toho svedkem!

a myslim si ze mi ostatni verej a navic to ze tady prohlasis ze si to nerek je mi uplne ukradeny, protoze kdyby ses videl, jak si byl ztriskanej, kdyz sme odchazeli, tak bys radsi zklapnul a uz tu o tom nic nepsal :)

btw: clovek, co napise jestli s tvrdym y je budto naprostej dement a nebo cizinec. A ja bych se vsadil, ze ty budes pravej nefalsovanej Cech :D
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Mily zabijaku obavam se ze v merkuru jsem ti ani jednou nerval do xichtu a ani ti nenadaval pouze si z tebe delal legraci kterou sis asi diky svemu podrousenemu stavu vylozil jinak...co bych prosimte asi mel z toho rvat nebo nadavat takovy trosce jako jsi ty?
    CNV
    CNV --- ---
    ZABIAS: Ano, já jsem tě totiž parafrázovala :)
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    ještě bys je okopíroval a dal na ně copyright fotobanky :))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CNV: laskave mi rekni jestly todle same ale jinyma slovama sem nenapsal ja tobe. ?

THRASHER: jasne ukaz svoje fotky pak kritizuj (doufam ze se smazes sam a nebudu te muset mazat ja... tvuj nazor me ale vubec nezajimal :) )

THRASHER: co to placas? fakt jako nechapu jaka ti hrabe. co se tyce jedine otazky co tu byla odpovedel sem proc na ni odmitam odpovedet
    CNV
    CNV --- ---
    ZABIAS: Zkrátka tě nenapadá, jak reagovat, tak napíšeš blemc, jen abys mě urazil. Zařaď se mezi pávy, kteří si nevidí na špičku zobáku :)
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    ZABIAS: co se mi na nich nelíbí? tvoje reakce.. jseš jak politik, neodpovíš na jasnou otázku a ještě začneš mluvit o něčem jiným.
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    ZABIAS: asi tuto fotografii pokládáš za skvost, když už se s ní sem pastuješ... co to je za kompozici, tu bych nevymyslel ani já a to jsem amatér :)) bez školy a bez zakázek.. dalo by se říct že prodáváš shit za velký peníze?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    THRASHER: jo tak to nevim ale asi jo zkratka sem clovek a jetly neco vis tak je to tak ze i podle pisma poznas jak se clovek chova ... vsechno odrazi vse. kazdopadne jake keci mas na mysli? a co se ti na nich jako nelibi.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

THRASHER
    THRASHER --- ---
    ZABIAS: jestli jsou tvoje fotky stejný jako tvoje kecy, tak to se dotyčnejm vůbec nedivim.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CNV: a muzes mi vysvetlit o co ti de? zkratka te nenapada jak reagoovat tak napisses jakejkoli blemc jen aby se me dotknul vid zarad se do rady ktemhle ostatnim chytrolinko vsestrana koneckoncu co sem mel cekat uz sem stebou jiste zkusenosti zazil :)
    CNV
    CNV --- ---
    ZABIAS: Tobě nejde od srdce říct, že je to hrozný, protože to hned mažeš :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: za prve se ptas poprve za druhe me fakt lezes krkem protoze co z tebe mam oproti tobe co ty ze me mas takze koukej zacit bejt normalni protoze v MERKURu ses moc nepredvedl akorat si dokazal rvat mi do xsichtu kecat blbosti a porad opakovat neco na co ti odpovidam a samozrejme u toho nadavat. jako mel by ses nad sebou vazne zamyslet tendle nazor nemam jenom ja ale i dalsi lidi kteri pak snami sedeli u toh stolu mimochodem sou take z nyxu a opravdu kdybych si mel delat usudek jen o vas radoby chtrejch o fotografii tak na nyx uz nelezu ,ale sou tu i jini rozumni lide... :) one love :)

CNV: jo CNV kdyby mi alepson zaspivaly akorat zase prudily stylem jak sem dokonalej a tak zkratka misto aby od srdce rekli je to hrozny tak se skovavaj za lzi ... viz little DRAGON (ktereho sem si teda opravdu predstavoval jinak :) haha ) jako nevim kolik tem klukum je ale doufam pro jejich dobro ze stoho vyrostou ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam