• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      CNV: laskave mi rekni jestly todle same ale jinyma slovama sem nenapsal ja tobe. ?

THRASHER: jasne ukaz svoje fotky pak kritizuj (doufam ze se smazes sam a nebudu te muset mazat ja... tvuj nazor me ale vubec nezajimal :) )

THRASHER: co to placas? fakt jako nechapu jaka ti hrabe. co se tyce jedine otazky co tu byla odpovedel sem proc na ni odmitam odpovedet
      CNV
      CNV --- ---
      ZABIAS: Zkrátka tě nenapadá, jak reagovat, tak napíšeš blemc, jen abys mě urazil. Zařaď se mezi pávy, kteří si nevidí na špičku zobáku :)
      THRASHER
      THRASHER --- ---
      ZABIAS: co se mi na nich nelíbí? tvoje reakce.. jseš jak politik, neodpovíš na jasnou otázku a ještě začneš mluvit o něčem jiným.
      THRASHER
      THRASHER --- ---
      ZABIAS: asi tuto fotografii pokládáš za skvost, když už se s ní sem pastuješ... co to je za kompozici, tu bych nevymyslel ani já a to jsem amatér :)) bez školy a bez zakázek.. dalo by se říct že prodáváš shit za velký peníze?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      THRASHER: jo tak to nevim ale asi jo zkratka sem clovek a jetly neco vis tak je to tak ze i podle pisma poznas jak se clovek chova ... vsechno odrazi vse. kazdopadne jake keci mas na mysli? a co se ti na nich jako nelibi.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---

THRASHER
      THRASHER --- ---
      ZABIAS: jestli jsou tvoje fotky stejný jako tvoje kecy, tak to se dotyčnejm vůbec nedivim.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      CNV: a muzes mi vysvetlit o co ti de? zkratka te nenapada jak reagoovat tak napisses jakejkoli blemc jen aby se me dotknul vid zarad se do rady ktemhle ostatnim chytrolinko vsestrana koneckoncu co sem mel cekat uz sem stebou jiste zkusenosti zazil :)
      CNV
      CNV --- ---
      ZABIAS: Tobě nejde od srdce říct, že je to hrozný, protože to hned mažeš :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN: za prve se ptas poprve za druhe me fakt lezes krkem protoze co z tebe mam oproti tobe co ty ze me mas takze koukej zacit bejt normalni protoze v MERKURu ses moc nepredvedl akorat si dokazal rvat mi do xsichtu kecat blbosti a porad opakovat neco na co ti odpovidam a samozrejme u toho nadavat. jako mel by ses nad sebou vazne zamyslet tendle nazor nemam jenom ja ale i dalsi lidi kteri pak snami sedeli u toh stolu mimochodem sou take z nyxu a opravdu kdybych si mel delat usudek jen o vas radoby chtrejch o fotografii tak na nyx uz nelezu ,ale sou tu i jini rozumni lide... :) one love :)

CNV: jo CNV kdyby mi alepson zaspivaly akorat zase prudily stylem jak sem dokonalej a tak zkratka misto aby od srdce rekli je to hrozny tak se skovavaj za lzi ... viz little DRAGON (ktereho sem si teda opravdu predstavoval jinak :) haha ) jako nevim kolik tem klukum je ale doufam pro jejich dobro ze stoho vyrostou ....
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Hele ptam se potreti...jak to bylo s tim famu?
      CNV
      CNV --- ---
      Koho víno piješ, tomu píseň zpívej!
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      a co ty fotky tak ste snad neco nafotily jineho tam nez ty tri a jedna rozmazana DRAGONova fotka portretu me sameho??? ven stim !!!!!!!!!!!!
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      DRAGON: krom toho opravdu nechapu jak si nekdo zvas muze po tom co mi tady davate za negace dovolot prijit a chlastat moje vino takhle vam to reknu doufam ze vam pomohlo o sobe ve vasich snech najit pravdu
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      THRASHER: hlavne velka lez zejo zadnej lolecek

DRAGON: jasne tak jako se neumis predstavit tak ttak si vymejslis takovoudle vetu sem nikdy nerekl nahlas ani nenapsal ... debatovat ani snikym nehodlam jako nekteri jen jsem rekl jak sem psal kdybych vedel kdo presne si tak bych ti rekl co si o tobe myslim pekne mezi 4 ocima a ver tomu zadna debata by to nebyla .. zkratka sme tim banem nasral. a ukazal si co a jak....
      THRASHER
      THRASHER --- ---
      loleček
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ZABIAS: sorry, ja sem se ti chtel normalne predstavit, ale kdyz sem na vlastni usi poslouchal ty perly, cos vypoustel pri uvodni "reci", tak sem si rek ze na to radsi seru, predstavim se jako Kamil, co foti auta a budu hrat s lidma fotbalek a pit tvoje vino.

Nektery debaty proste jsou ztrata casu, recese nerecese ;)

a tvoje veta "ste uplny hovada, ty magore, ja na nyxu ruluju, beru z vas nejvic a mam zakazky!" mi stacila na to abych se usmival az domu :DD
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ALESH: treba vas neco naucej :) hehe
      ISIS
      ISIS --- ---
      ALESH: tak to rozhodnopandě! :D
      ALESH
      ALESH --- ---
      tohle by taky mohlo byt zajímavé :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam