• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    W_NOICE78: produktova fotografie..

STERN: ja nelzu jako nekteri z vas coz je asi prave pro tebe tesko pochopitelne
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Zabiasi stale me zajima to tvoje tvrzeni ze jsi rok chodil na famu?....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    btw nevite co znamena patshots? http://www.photo-agency.cz/pat.html
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    EUCHENIE: ptas se slusne odpovim ceny jsou takove za co mi ty obrazi stoji (ted to asi neni moc spravne receno ale prumerny clovek pointu pochopi. S nahlednutim do papiru je videt ze si ten projev ani neposlouchala ponevadz jsem to rekl hned na zacatku (cca druha veta) takze ani nechapu jak ten projev muzes soudit !!!!!!!!!!!!

P.S.: BEZ FOTKY NEKOMENTUJ !
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    !!!!!!!!!!!!!! NOVÁ ANKETA !!!!!!!!!!!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ZABIAS: ano, byla, nechtela jsem byt kruta, vaz si toho.

zaujalo me, treba proc jsi svuj prjev nerikal od srdce, ale po kazde vete nasledovala pauza s nahlednutim do papiru, a ted me jeste zajima, proc jsi nasadil takove ceny svych del, jake jsi nasadil. z tech jsem take byla v soku.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KAZDEJ POSLEDNI KOMENTAŘE A PAK UZ PLATI PRAVIDLA VIZ ZAHLAVÍ
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: sterne si hlupak precti si na co ses ptal a pak si precti na co se ptas ted..... je to ta sama otazka? paklize dojdes k zaveru ne proc tam frajersky hazis po pate (jasne abys zautocil na me.... no coment...)

EUCHENIE: myslim ze sme si sve nazory rekli v poste ... tudis nejsi rozumna jinac tak me napada tys byla na te vernisazi? a procpak ses mi nepredstavila aha nedokazes neco nekomu rict do oci a proto pises na chatu

ELIS: nauc se cist a chapt slovni vztahy
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: jop mas jako malo kdo tady nejakej strizlivej rozumnej postoj presne tak libi nelibi ale nebud stim otravovat ani autora ani sebe paklize to autor nechce ..? souhlas? dks

Dala by se tahle veta prosim prelozit do cestiny?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ALESH: a to ja ho chapu,z e ho to zajima. chci videt, zda se mistr prizna nebo jak se bude vykroucet, mazat, zahravat do autu...

obcas mistre chceme i slova misto cinu!
    ALESH
    ALESH --- ---
    STERN: nechapu proc te to tak zajima? ..stejne je to vsem jasny. Vynakladas tolik energie jenom proto, aby ses pak mohl Zabiasovi vysmat do ksichtu ze nestudoval FAMU ?

Je sice pravda ze se sem chodim bavit, ale tohle uz neni zabavny...
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Takze po pate jak ses ty mohl dostat na famu?...pokud sis jenom nevymejslel.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    NEPH04: hehe no nevim bnejsem zadnej spisovatel jinac to byla castecna citace mistnich urazek
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    ZABIAS: my jsme/oni jsou namysleny jak prasata ? :)))))
    mi pripomelo uzasnou vetu: "Vsichni jsou blazni jenom ja sem letadlo" :-)))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BERNA: neco podobneho sem tu uz napsal , u tehle lidi bez sance... :)

BERNIE: protoze se namysleni jak prasata ..... bernie chudacku co to zase placas za blbosti .....

CYBERKOTLIK: jop mas jako malo kdo tady nejakej strizlivej rozumnej postoj presne tak libi nelibi ale nebud stim otravovat ani autora ani sebe paklize to autor nechce ..? souhlas? dks
    STERN
    STERN --- ---
    DRAGON: jo uz si zacinam vzpominat...to on nadaval mne!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BERNIE: my bezni lide se s panem Zabiasem nemame sanci potkat, a podle jednoho polinka v lese nesoudime cely les (navic kdyz koukam na fotku, tak mne moc nezajima, jeslti ej dotycnej namyslenej hlupak nebo osviceny budha, pokud to na te fotce neni poznat)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    CYBERKOTLIK:hm, jenze ten clovek se vydava za fotografa a bezni lide, jako treba Ty, kteri o fotografii moc nevi a rozhoduji se podle toho, jestli se jim fotka libi, nebo nelibi, si pak na zaklade setkani se Zabijakem muzou udelat znacne mylny nazor na fotografy a fotografii jako remeslo vubec ... . Znam cloveka, ktery nadherne foti zeny, je uspesny, ma spoustu prace, ale rozhodne si nebere takovy love za fotky, nedava pres svoji praci (1000x kvalitnejs nez Zabijakova) obrovka loga, neni namysleny jako prase, snazi se chapat druhe a komunikovat s nimi, vyslechnout si jejich nazor. Zabijak je proste postavicka, bohuzel pro me v tom negativnim smyslu slova.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BERNIE: ja si nemyslim, ze jim kazi jmeno - muj pohled na vec je pohled klasickyho dauv, nebo o foceni ani o umeni ve fotografii nevim ani zbla, a kdyz se obcas zeptam, proc je to neostry, tak em vsichni servou:))

Vidim to tak, ze Zabiasovy fotky co sjem mel tak tady na Nyxu moznost videt, se mi nelibej a na zed domu bych si je nevystavil ani kdyby mi za to nekdo tech 13 tisic dal:)

Zaroven se ale nepohorsuju nad tim, ze nejaka fotka muze stat 13 tisic, a klidne bych si i takovou poridil, pokud by na mne zapusobila a omracila me....coz nektery fotky dokazou

takze komercnost mi nevadi, pokud je co prodavat, ale neni to tak, ze kdyz si nechci koupit to co prodava Zabias, takze automaticky zanevru na vsehcny ostatni fotografy:))
    a zaroven bych ho tak neustekaval - on si teba svy zakazniky najde, konec koncu teleshoping na nove nebo kde ma taky svy zakazniky...kazdyho vec s jakou mirou vkusu se zivi (to uz mi vic vadej ty y/i v jeho psanem projevu:))

BERNIE
    BERNIE --- ---
    Nekdo se tu ptal, proc porad lidi utoci na Zabijaka ... ja to vidim tak, ze soudni (i amatersti) fotografove, kteri fotografii miluji a cti jako umeni, se nemuzou divat na ty prisernosti, co Zabijak dela. Pak je tu take zpusob, kterym je prezentuje. - nemene hrozny... .
    On proste kazi jmeno fotografum ... . S takovymi lidmi stoji zato valcit:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam