• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ALESH: taky me to napadlo :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    FINSON: ne protrety a auta foti Dragon :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAGON: Jo, to je on. Imho gut - nerozseká to, i když některý k tomu daleko nemají, ale je to čistá práce, v pravém slova smyslu profesionálně odvedená - v tom smyslu, jak výraz "professional" vnímají Američané. Ne jak to u nás prezentuje škola Michael.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    http://www.zika.cz/

jeho portrety se mi libi, ale ze by mne nejakym zpusobem rozsekavaly, to ne
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: To je ten, co jezdí s Petrem Nagym na pláž fotit modelky u auta, nebo si ho pletu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a znate fotografa kterej se jmenuje Adolf Zika?...dobrej ze?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a ja prej lzu ;)
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Nebo snad chces rict ze tvoje jmeno nejakym zazrakem z analu famu vypadlo....to prece nemuzes myslet vazne ani ty.
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Zabiasku proc nam mazes dukazy podlozena fakta....misto mazani nam podej nakej dukaz ty ne?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN:
    ALESH:
    EUCHENIE: myslete si co chcete, zjistujte si co chcete ja vim svi. nemam potrebu vam neco dokazovat. mozna tak vy sami mate potrebu sobe neco dokazovat
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    W_NOICE78: produktova fotografie..

STERN: ja nelzu jako nekteri z vas coz je asi prave pro tebe tesko pochopitelne
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Zabiasi stale me zajima to tvoje tvrzeni ze jsi rok chodil na famu?....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    btw nevite co znamena patshots? http://www.photo-agency.cz/pat.html
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    EUCHENIE: ptas se slusne odpovim ceny jsou takove za co mi ty obrazi stoji (ted to asi neni moc spravne receno ale prumerny clovek pointu pochopi. S nahlednutim do papiru je videt ze si ten projev ani neposlouchala ponevadz jsem to rekl hned na zacatku (cca druha veta) takze ani nechapu jak ten projev muzes soudit !!!!!!!!!!!!

P.S.: BEZ FOTKY NEKOMENTUJ !
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    !!!!!!!!!!!!!! NOVÁ ANKETA !!!!!!!!!!!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ZABIAS: ano, byla, nechtela jsem byt kruta, vaz si toho.

zaujalo me, treba proc jsi svuj prjev nerikal od srdce, ale po kazde vete nasledovala pauza s nahlednutim do papiru, a ted me jeste zajima, proc jsi nasadil takove ceny svych del, jake jsi nasadil. z tech jsem take byla v soku.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KAZDEJ POSLEDNI KOMENTAŘE A PAK UZ PLATI PRAVIDLA VIZ ZAHLAVÍ
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: sterne si hlupak precti si na co ses ptal a pak si precti na co se ptas ted..... je to ta sama otazka? paklize dojdes k zaveru ne proc tam frajersky hazis po pate (jasne abys zautocil na me.... no coment...)

EUCHENIE: myslim ze sme si sve nazory rekli v poste ... tudis nejsi rozumna jinac tak me napada tys byla na te vernisazi? a procpak ses mi nepredstavila aha nedokazes neco nekomu rict do oci a proto pises na chatu

ELIS: nauc se cist a chapt slovni vztahy
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: jop mas jako malo kdo tady nejakej strizlivej rozumnej postoj presne tak libi nelibi ale nebud stim otravovat ani autora ani sebe paklize to autor nechce ..? souhlas? dks

Dala by se tahle veta prosim prelozit do cestiny?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ALESH: a to ja ho chapu,z e ho to zajima. chci videt, zda se mistr prizna nebo jak se bude vykroucet, mazat, zahravat do autu...

obcas mistre chceme i slova misto cinu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam