• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PEPO: !! A ŽÁDNÉ NECHUTNOSTI, PROSÍM (snad vite co myslim) !!

evidentne nevis todle sme nepatri ....

ale diky za snahu jestli
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    i toto muze bejt vlastne umelecke dilo . mas dalsich cca 10 prispevku
    ELIS
    ELIS --- ---
    :D
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Prosím si banán s čokoládou. Alebo namiesto Read Only rovno Nothing. Zákaz vstupu do tohto klubu. Už tu ani sranda nie je.
    Ostáva: 0
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Inak asi už neobdivujem nič.
    Ostáva: 1
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Odbornosť klubu je tiež zarážajúca. Ak už sa aj nájde nejaký odbornejší pohľad a riešenie problému, zmizne za pár chvíľ. Pretože nemal priloženú fotku.
    Ostáva: 2
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Ale ten základ sa mi uchopiť zväčša podarí. Len vďaka tomu, že sa opakujú slová „pravidla, „zakázany“, „nepochopil si“, „kapisto“.
    Ostáva: 3
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Spôsob vyjadrovania. Neskutočný. Vcelku som hrdá na svoj intelekt a schopnosti správnej interpretácie výrokov, ale pri Zabiasovi sa mi krúti hlava. A podlamujú kolená. Málokedy sa mi podarí rozlúštiť, čo chcel svojimi slovami povedať.
    Ostáva: 4
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Tiež obdivujem jeho zmysel pre humor. Komu by už len napríklad napadol tentip s banánom v čokoláde? Ešte dnes sa chytám za brucho.
    Ostáva: 5
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Zabiasov spôsob vedenia klubu je ohromujúci, zavedenie toľkých zbytočných pravidiel a nemilosrdné mazanie príspevkov pravidlám nezodpovedajúce určite pre majiteľa klubu zábavné. Aj ja chcem mať svoj klub. Ak by sa mi niečo nepáčilo – šup tam s banánom.
    Ostáva: 6
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Ďakujem za možnosť vyjadriť svoje názory bez zmazania ešte v cca. 7 príspevkoch.
    Ostáva: 7
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEON_CHAMEAU: presne .
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LEXIK: Musíš najprv hodiť dílko, inak sa nemôžeš vyjadrovať. Uverejnil si? Ja mám ešte cca. 8 príspevkov.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Nerozumiem druhej vete.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    casto se me lide ptaj jestly ke svým službám poskytuji i video dokumentaci (vcetne strihu + digi + VHS )

paklize nekdo delate mate moznost sem stim posilejte mi sve nabídky

dobias@photo-agency.cz icq: 85351733; skype: photoagency; tel.: 777849161

ps.: zrovna tedka jeden kseft je.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DOP: jojo uz to nereste ....
    DOP
    DOP --- ---
    LEXIK: to je sice pravda, nicmene on nechtel pracovat s textech, on chtel poridit obrazek textu tak, jak je

ZABIAS: ted nemuzu, sem v praci :(
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    DOP: Komplikovaný to není vubec a uzitek je jednotnacny. Mas v DTP/Editoru text jako samostatny vektorovy objekt, se kterym muzes libovolne pracovat! podle sveho zameru, menit velikost, barvu, tvar, polohu .. a vse bez jakekoliv ztraty kvality. Zkus si to s bitmapovym objektem - vysledek ti mohu prozradit predem. :-)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DOP: hod sem neco :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam