• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DREADLESS: njn kasli na to anketa nejde upravovat
    DREADLESS
    DREADLESS --- ---
    ZABIAS: kvuly
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    kde? co ?
    DREADLESS
    DREADLESS --- ---
    chtel jsem hlasovat v anketě, ale ta hrubka u možnosti, co bych normálně zatrhnul, mi to nedovoluje. oprav to prosimtě Zabiasi....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SIGY: ja te pochopil pozdeji sem postnu neco dalsiho s tedle akce reportaz neni o jedne fotce :)
    SIGY
    SIGY --- ---
    ZABIAS: No já měl na mysli víc zvýraznit to molo s modelkou jako takový... tu pointu tý fotky... na tý tvojí je to publikum strašně výrazný a je znát, že to jsou jen tři, maximálně čtyři řady lidi v tělocvičně na lacinejch rozvrzanejch židličkách... ale tak na mě srát, jen mě to trklo, když jsem to viděl...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SIGY: no vis co jasny ty rohy tam sou spatny ale pointa je ta ze jo to fotografie pro poradajici agenturu tudis jde o to aby tam prave bylo videt dost lidi (napr vlevo dole jsi uriznul generalniho reditele :) ) + musis zachovavat format preci nemuzes rezat jeak se ti to zlibi. jo to mozna jde pri nejake volne tvorbe ale .....
    SIGY
    SIGY --- ---
    ZABIAS: Co se tomu pokusit dát alespoň trochu atmosféru, ať to nevypadá jak gymnastka v tělocvičně?

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: A je to tu zas. Cerny plavky, bily boty - ty to fakt nevidis, ze to k sobe vubec nejde? Uf:(
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

JET 8

slunce sviti lidi se smejou .............

trochu vetsi panorama ne asi :D

a jina smudlinka
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JAKOUBEK: jaky OT ? todle sem prave patri jsem rad ze sem nekdo prispel .
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MESSY: :) fakt ? no super ...
    MESSY
    MESSY --- ---
    koukam ze od doby, kdy se na nyxu objevil klub o vaclavu klausovi, rada lidi si nasla zabavnejsi auditko
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PEPO: !! A ŽÁDNÉ NECHUTNOSTI, PROSÍM (snad vite co myslim) !!

evidentne nevis todle sme nepatri ....

ale diky za snahu jestli
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam