• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tak tedy jeste jednou zitra oslavim sve 28narozeni tudis pujdu na par pivek do rigru (rigrovy sady ne asi) paklize budete mit chut prijdte si semnou nejake dat. budu tam tak od 18/00. :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

MINERWA
    MINERWA --- ---
    co se nefotí?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DREADLESS: njn kasli na to anketa nejde upravovat
    DREADLESS
    DREADLESS --- ---
    ZABIAS: kvuly
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    kde? co ?
    DREADLESS
    DREADLESS --- ---
    chtel jsem hlasovat v anketě, ale ta hrubka u možnosti, co bych normálně zatrhnul, mi to nedovoluje. oprav to prosimtě Zabiasi....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SIGY: ja te pochopil pozdeji sem postnu neco dalsiho s tedle akce reportaz neni o jedne fotce :)
    SIGY
    SIGY --- ---
    ZABIAS: No já měl na mysli víc zvýraznit to molo s modelkou jako takový... tu pointu tý fotky... na tý tvojí je to publikum strašně výrazný a je znát, že to jsou jen tři, maximálně čtyři řady lidi v tělocvičně na lacinejch rozvrzanejch židličkách... ale tak na mě srát, jen mě to trklo, když jsem to viděl...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SIGY: no vis co jasny ty rohy tam sou spatny ale pointa je ta ze jo to fotografie pro poradajici agenturu tudis jde o to aby tam prave bylo videt dost lidi (napr vlevo dole jsi uriznul generalniho reditele :) ) + musis zachovavat format preci nemuzes rezat jeak se ti to zlibi. jo to mozna jde pri nejake volne tvorbe ale .....
    SIGY
    SIGY --- ---
    ZABIAS: Co se tomu pokusit dát alespoň trochu atmosféru, ať to nevypadá jak gymnastka v tělocvičně?

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: A je to tu zas. Cerny plavky, bily boty - ty to fakt nevidis, ze to k sobe vubec nejde? Uf:(
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

JET 8

slunce sviti lidi se smejou .............

trochu vetsi panorama ne asi :D

a jina smudlinka
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JAKOUBEK: jaky OT ? todle sem prave patri jsem rad ze sem nekdo prispel .
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam