• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SKALARIAK: no tak sklapni a zales .....
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ZABIAS: sebekritika? myslim ze na tazeni do takovyhle jamy lvovy mam este dost casu...
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    prijemny zatisi
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

A SOLTE UZ DILA A NECHTE ZBYTECNEJCH KECU ...... UKAZTE CO VE VAS JE .... NAPISTE CO CHCETE SLYSET .....

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SEOM: uz nevim o co de je tady takovejch zbytecnosti ze podstatny veci se stracej no.....

[ FOTO - WORKSHOPY ] tam by melo bejt vsechno info
    SEOM
    SEOM --- ---
    jen pro presnost.ja to zadnej nazor nepsala...ja chci vedet, co minis tim, ze ty fota jsou z workshopu.
    SEOM
    SEOM --- ---
    ZABIAS: mohl bys mi prosim rict jak to teda je s tim workshopem?kdyz to teda chapu spatne....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SKALARIAK: a ze neco neukazes sveho ty ? co ?

PETGRIDUS: a ty ?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SKALARIAK: uz bys moch no
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ty fotky sou hrozny a klidne si me smaz
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ZABIAS: jo tak ty to hodlas publikovat :)) tak oznam info az bude vystava... nee, uz koncim prudu a du se odjebať do piče....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: elis komentovat nebudu protoze ta je marna uz od zacatku sama pruda a zadna fotka ...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JOSEPH: nevis co je to kritika .. rikas svuj nazor a ne kritiku (toto pouceni i pro ostatni)
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    tiez si myslim, po tom co si predviedol v ostatnych forach. a tie fotky su naozaj hrozne, prepac ak nevies skusnut taku hrubu kritiku..
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: Ano, po tom, co tu pises, taky nema smysl ti neco vysvetlovat :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SKALARIAK: ocividne neumis cist: fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....

komerce tydle fotky jdou imho vyuzit take ...

a ty is kokot ja si nic nenalhavam ale nema smysl po tom cos tu psal ti cokoly vysvetlovat to zkratka clovek ztrati chut vis zkus to za mesic a jinak ...
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ZABIAS: tak proc je sem hazis kdyz te nezajima, jaky na ne maj lidi nazor? navic ta serka ocividne s nazvem klubu nijak nesouvisi, protoze netusim v jakym kontextu by se podobny fota mohli stat komercni... lidi co si tady nalhavaj ohledne kvality svy fotoprace je tu hafo, ale ty jednoznacne vynikas.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    hele nevim proc mi to tu pisete me vase nazory na to nezajimaj :D ja chci videt vase dila ..... dks
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ZABIAS: hele ty fotky fakt nejsou nic moc, navic kombinace toho mista a ty modelky + tech hadru je spis usmevna, nicmene fakt ze se fotografii (udajne) zivis mi dava jistou andeji, ze bych si tim moh nekdy v budoucnu taky nejakou tu petku prividelat. Ale bude tam asi jeste nejakej figl, ve fotkach to evidentne neni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam