ZABIAS: Sorry kamo, chvili jsem nad tim premyslel a nakonec mi to nedalo a musim se vyjadrit. To jak tady jedes do lidi co Ti zkritizuji(v 99% opravnene) Tvoji praci, je primo nechutny. Pripada mi, ze dnes uz skutecne muze fotit a vydavat se za radoby profika kde kdo. Mel by sis asi nejdriv precist nejaky knihy o kompozici, technice, vyvazeni bile atd.. Ad ty Tvy nabidky typu: klient shani apod. : Prosel jsem asi posledni tri strany tohoto auditka a vsechny ty nabidky jsou natolik easy, ze pokud by jsi byl skutecne profik tak jak prezentujes, mavnul bys nad tim rukou, a nad kazdou z tech zakazek stravil. max. pul hodiny. To jak tady nadavas lidem do socek a podobne je skutecne znakem velmi nizke inteligence.. nechutny.. A to ze Te nebavi kritika je jenom znakem Tve profesni nevyspelosti, mel jsem moznost poznat predni ceske fotografy osobne (Sibik, Saudek, Zika, atd.) a ani jeden z nich nema nos tak nahore jako Ty, kazdej z nich moc dobre vi, ze clovek se uci celej zivot a kritika je pro ne nesmirne dulezitym zdrojem informaci.. az na tohle jednou prijdes, mozna konecne pochopis o cem fotka je.. mej se.. jo, a klidne me smaz :) Ja uz sem rozhodne nepachnu..