• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    na patek shanim za sebe zaskok na foceni disco v Teplicich jisty vydelek pausal 1000,- + moznost sebou vzit tiskarnu a tisknout pro nastevniky fotky na miste zisk 30,- z jedne fotky prepokladana nastevnost 400lidi . (tiskarnu muzu pujcit) prosim v pripade zajmu mi ihned volejte 777849161 . odvoz z prahy zajisten.
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    pokud vim tak pena se dela z vajecnych bilku
    REVAN
    REVAN --- ---
    Zdravím, hledám fotografa na nafocení interieru.
    Jde o nově otevřený salon thajských masáží v centru Prahy. Potřebujeme jednak fotky na web, jednak na letáčky a některé i na plakát.
    Hledám někoho trochu s uměleckým citem a zkušenostmi, aby z toho nebylo prosté dokumentární foto, ale dokázal taky trochu naarangovat prostor a lidi.
    Kdo by měl zájem, tak se domluvíme u mně v poště.
    COUPERFIELD
    COUPERFIELD --- ---
    topas: zkus to az se budes fakt hoooodne nudit, je to prace na dlouho
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    TOPAS: nejlepsi ...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TOPAS: aby to neco vydelavalo chce to tam mit portfolio o nekolika set fotkach..pokud mozno 1000+ jinak ty vydelky co vim za nic moc nestojej..
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    BLACKX: Diky za tip, booknuto. :) Jinak ty fotky nikde nemam - spis jenom tak koketuju s myslenkou, ze pokud bych se hodne nudil, tak bych to mohl zkusit.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    TOPAS: Mas nekde na ukazku jake fotky chces prodavat? Jinak s fotobankou mam male zkusenosti (mam tam jen par fotek a zadny prodej), ale vic zkusenosti s ruznymi zahranicnimi mikrofotobankami ("microstock"). Je tu na to i klub: [ Microstock - prodáváme fotky ]
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    SYKES: :) No tak jasne, ale prece jenom jsem se chtel zeptat na zkusenosti - to se myslim s tim to zkusit nejak nevylucuje. :)
    SYKES
    SYKES --- ---
    TOPAS: a co ti brání to zkusit? Registrace je zdarma, prezentování fotek tě nic nestojí :)
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    SOLIVAGANT: Jake jsou zkusenosti s fotobanka.cz?

Popr. s nejakou jinou? Docela bych neco zkusil. :)
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    PIPLA: www.fotobanka.cz :)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, jakou byste mi doporučili fotobanku? Cizí? či českou? Se kterou máte zkušenosti a jaké? díky moc. pipla
    CLOOTH
    CLOOTH --- ---
    ZABIAS: mel sem podobny myslenky :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SAMUEL: tyjo to by se hodilo vedet co jste za kram co mate za veci taky bych si nejaky treba nekdy potreboval pujcit, co mate za podminky ? :)
    CLOOTH
    CLOOTH --- ---
    SAMUEL: zkusim, diky moc!
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    CLOOTH: hele, delam cirou nahodou ve firme jez se zabyva modou a resime to tak, ze se proste po telefonu dohodnem kdo si to pujcuje, pro jakej ucel, kdy to vrati, ze to vrati neposkozeny a vyprany, pak zavolam na nejakou konkretni prodejnu, reknu jim ze tehdy a tehdy tam prijde ten a ten a pujci si to a to, (pokud ma uz vybrano), nebo at mu pomuzou dat dohromady treba dvoje vhodny saty, jeden oblek, tri kosile a na miste ten clovek podepisuje nas papir ze si to pujcil, kdy to vrati a ze za to ruci. Urcite si nikdo nenosi zvenku svuj papir. Nejdriv oslov konkretni spolecnost, idealne marketingovy oddeleni, a oni ti uz reknou jak maji zavedenou praxi..
    CLOOTH
    CLOOTH --- ---
    Ahoj,

potreboval bych spis produkcni radu...pri kontaktu s nejakou firmou, butikem, etc chteji (pravdepodobne) zapujcni smlouvu. Me zajima, jestli staci tenhle ( http://smlouvyzdarma.blogspot.com/2008/04/smlouva-o-vypujcce-vypujceni.html ) formular. Je to pro studentsky web, kde je sekce moda, tak me zajima, jak se tohle resi, jestli se to sem nehodi, klidne se smazu, diky za pomoc!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nevim kam to naspat tak snad sem treba jinak sory jestli je to OT:

shanim nejakyho stylistu nebo creativce co mi pomuze nafotit novou kolekci spodniho pradla. Jde mi hlavne o nejaky napad aby to nebyli jen produktove fotky (naprklad ok prihod tam burinku a hulku a do pozadi nejakej arch objekt - akorat toto uz se fotilo)

odmena jista.

zaroven budu potrebovat modelku ci dve.

velikost kalhotek 70, podprsenka 75 B-C. vek 24-32, praha

zbytek korespondece prosim pres mail : dobias@photo-agency.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam