• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BLACKX:
    HYSTERIA: Rodne cislo se ve smlouvach uvadet smi (tim, ze ji modelka podepise, vlastne vyslovi konkludentni souhlas s uvedenim toho RC na release).

Zrovna v model release mi prijde, ze je to jedno, a svuj ucel splni i datum narozeni. Uvadi se to, aby nedoslo k zamene subjektu smlouvy, takze pokud mas release od nejake Plasticke Modelky narozene 1.1.1980 a nepredpokladas, ze nekde v CR existuje nejaka dalsi modelka se jmenem Plasticka Modelka, co se narodila ve stejny den, nevidim duvod, proc by datum narozeni nestacilo.

Trojkombinace jmeno, prijmeni, bydliste, datum narozeni obvykle staci.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BLACKX: myslim ze to vyjde na stejno at to a nebo to staci .
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HYSTERIA: proc by nemohlo ?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    BLACKX: imho rodne cislo se uvadet ani nesmi. datum narozeni ano...
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Technicky dotaz: Myslite si, ze v model release je nutne uvadet rodne cislo nebo staci datum narozenin (kdyz jsou tam uvedeny i dalsi informace jako jmeno a bydliste) ?
    Uz par dni se snazim najit jednoznacnou odpoved, ale zatim se me to nepodarilo.
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    2MEK:
    GHOSTSTALKER:
    je to hasselblad, ano
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    UBU: neviem , co ti mam povedat na to..je to tak, lebo som to tak chcel a paci sa mi to tak...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    nějaký hasselblad?
    2MEK
    2MEK --- ---
    PHOTOSPHERE: na co to mas foceny?
    diky
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UBU: No mně se tohle právě líbí, že to má ten filmový look (proto to asi vídáš v televizi:), který se k těmhle fotkám hodí. Třeba v ČT se řezání bojí jako čert kříže, když jim přineseš dokument, kde uřízneš byť jen kus vlasu, hned tě zpeskujou, ale přijde mi to lepší než ty jejich prapodivný kompozice, kde jim nejde o nic jiného, než aby měl člověk nad hlavou půl metru místa.
    UBU
    UBU --- ---
    GHOSTSTALKER: to nejde říct vadí, je to jen pak takový stísněný. Mě to přjde divný třeba i v televizi.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UBU: Mně to přijde řezané dobře, obzvlášť ta spodní. Proč ti tam ty vrcholky lebek tak chybí?:)
    UBU
    UBU --- ---
    PHOTOSPHERE: Hele, proč maj fiknutý ty hlavy ( prostřední a ta pod ní)? To aby se zdůraznil ten předmět kterej je tam důležitej (tedy asi oblečení) nebo to má jinej důvod? Mě ty ořezy připadnou hrozně knap, ak to vysvětli prosím pro trubku :-) Dík
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    PHOTOSPHERE: druhá řada třetí sloupec - vypadá to jako kdyby ta holka vepředu měla ruku pod blůzou té holky vzadu :-) říkal jsem si proč jí šahá do břicha :-)
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    dalsie foto z novej serie

HUGGI
    HUGGI --- ---
    ROMANICAK: jako urcite y to takhle nafotit slo..ale poradne bych vyuzival DOF a nasviceni toho co je dulezity..
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    HUGGI:
    Je pravda, ze to bylo hodne narychlo a holky chtely tohle specificky misto i pres to, ze to nemohlo dopadnout idealne. Ale zas si nemyslim, ze jedna prevladajici barva je na skodu. Jen proste tak nejak nevim, jak zacit.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ROMANICAK: no pred focenim zelenejch satu na zelenym pozadi sis to mel trochu promyslet..ted se stim uz asi moc neudela..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    shanim na foceni jednoho booku nejake pekne kabrio nejlepe mustang neco fakt kapku vytunenejsiho - luxusnejsiho + pripadne pri foceni bude i jakysi workshop + aut se muze sejit vic atd ....

EZECHIELL: tak snad ti brzop jednu nebo dve prodam ;)
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    ROMANICAK: obavam sa, ze tam uz nic nezmozes...bud nafotit znovu alebo sa zmierit s vysledkom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam