• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      BIRK: jakej ?
      SHULDAA: to dej sem ne ? at se pouci vsici :)
      BLACKX: no taky si myslim ze to moc cenu nemam ja to mel a zrusil, je tam presne : ze to vlastne temer skoro nic neresi (respektive neresi to presne ty veci ktery bych chtel pokryt). + presne pojistka na blbost ta zodpovednost by to mela celkem obstojne krejt.
      BIRK
      BIRK --- ---
      Na to je konkretni klub...bych poradil ja
      SHULDAA
      SHULDAA --- ---
      potrebuju poradit z nasvicenim, na foto z problemem co mi delaj zableskovy svetla poslu linkem v poste , dik
      BIRK
      BIRK --- ---
      jak je to...vyfotim cloveka (atelier,koncert, verejna udalost)
      -naprosto jasne kdo to je...mohu tuto fotku prezentovat v mem portfoliu jak v tistene tak e podobe(web)?
      -cast tela, neni mozne zjistit o koho jde...mohu tuto fotku prezentovat v mem portfoliu jak v tistene tak e podobe(web)?

tyto fotky by nebyly na prodej...

MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      BLACKX: ty jo tohle mě nikdy nenapadlo že. by na zvířata mohli mít právo :-) ale taky by mě to zajímalo :-)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      majetek zoo i kdyz mas povelnku urcite to maj osetreny ze toprodavat nemuzes, je to podle dosavadniho zakona zvire je vec takze tedy property release . jinak zajimava otazka :) urcite se na ni jeste zeptam majitele fotobanky.cz az ho potkam jestli se nahodou nepletu.
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      Kdyz jsme v te komercni fotografii, tak komercni otazka: Je mozne prodavat fotky zvirat, ktere clovek nafoti v zoo, nebo ma dana zoo nejaka prava na ta zvirata? (Jak by se potom jmenovalo povoleni - model release nebo property release? :) )

Samozrejme pocitam s pripadem, ze fotografovani neni zakazano a pokud je mozne u pokladny koupit povolenku na foceni, tak se koupi.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      no proste sem to zkousel xkrat a nejak mi to nejde no :) hlavne to ani nepozna jak je fotka natocena a podobny nesmysli. todle bych asi proste neresil no :)
      NELLI
      NELLI --- ---
      ZABIAS: co strašlivýho na tom udělat si makra? :)
      IMOLOL
      IMOLOL --- ---
      2MEK: děláš chybu.. velkou chybu.
      2MEK
      2MEK --- ---
      ZABIAS: ja jako hrozny, muzes to nejak rozvist?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      SOLIVAGANT: jojo zkousel sem je to hrozny
      SOLIVAGANT
      SOLIVAGANT --- ---
      co nějaká akce ve photoshopu? Nahrát akci a pak v dávkách aplikovat... Víc ovšem nevim, nepoužívám, mkrnout na něco na youtube
      IMOLOL
      IMOLOL --- ---
      ZABIAS: možná špetku RTFM, nebo se podívat na nějaké to "how to" video?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      IMOLOL: ten lightroom mi uz nesedi vubec kurna nejak mu vubec nerozumim porad se mi tu akorat sere :D ale zkusim no
      IMOLOL
      IMOLOL --- ---
      ZABIAS: zabijáši ty ďáble :) zkus Adobe Lightroom
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      no von zonner mi to logo nejak zasrane rozsypava viz klub: [ Pomozte nam ucinit nase fotografie zajimavejsimi ]
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      ZABIAS:
      HUGGI: Pripadne jestli to cpes a web do galerky tak ty kvalitni to tam umej davat automaticky...jen nahrajes fotky (v libovolnym rozliseni) na ftp a lidem se zobrazuje prednastaveny rozliseni s logem v libovolny miste a velikosti..
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      ZABIAS: Zoner
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam