BLACKX: kazdej, snad aspon polointeligentni clovek co podnika ma pojisteni odpovednosti, kdo ne tak je fakt magor.
U toho pojisteni vybavy bacha. Musi byt prekonana prekazka a nebo se musi jednat o loupez. Kdyz ti nekdo vybere batoh s vecma, mas smulu, Kdyz to nechas zamceny na pokoji v hotelu, mas smulu (musi to byt v sejfu). A trochu se obavam ze sejf musi byt prekonanej nasilne.
Kdyz to drzis v ruce, prijde za tebou "osoba ktera ma o veci zajem" vytahne nuz, a rekne ze te zabije jestli ji to nedas," asi to bude slozity na prokazovani.
Ja to resil ze bych si pojistku zaridil, jenze se ukazalo, ze to vlastne temer skoro nic neresi (respektive neresi to presne ty veci ktery bych chtel pokryt).
A pojistovna se nakonec bude snazit z pojistky vycouvat a pokusit zrict se odpovednosti jen co to pujde. Stejne jako u urazu a zdravotniho pojisteni.
Pokud by byla pojistka co pokryva i ty ostatni pripady, bude tak mastna, ze bude rocne stat cca 10-20% ceny vybaveni, coz se vyplati hadam opravdu jen profi produkci. A ta to dela z 90% tak, ze si to pucuje rovnou z pujcovny.